Ev Dekorasyon Fikirleri

Göz Alıcı 20 Gergi Aydınlatma Sistemi Örneği

Modern ev dekorasyonunda kendine özel bir yer edinen aydınlatma sistemleri her geçen gün daha farklı bir boyuta taşınıyor. Gergi tavan modelleri örneklerinin aydınlatma sistemleri ile birleştirildiği özel tasarımlar evlerimizi süslemeye başladı bile. Gergi aydınlatma sistemleri tavanla birlikte entegre edilen kullanışlı ve uzun ömürlüdürler.

Gergi tavan aydınlatma nasıl yapılır?

Led ışık teknolojisinin en iyi örneklerinin kullanıldığı bu tavan aydınlatma sistemleri direk tavana tek parça olarak entegre edilir. Modelin özelliğine bağlı olarak kullanılan malzemeler değişebilir. Led ekran görünümündeki tavan modelleri sanki bir tv ekranı tavana monte ediliyormuş gibi yerleştirilir. Ancak kafes görünümünde ya da daha farklı görünümdekiler parçalı olarak monte edilebilirler. Seramik gergi tavan modelleri, üç boyutlu gergi tavan modelleri ve sıva üzerine yerleştirilen gergi tavan modellerinde aydınlatma sistemleri bulunabilir.

Gergi tavan lamba değişimi nasıl yapılır?

Tavan modeline göre lamba değişimi sırasında profesyonel birinden destek almanız gerekebilir. Çünkü led ekran görünümündeki tavanlarda lamba değişimi yapmak için neredeyse tüm sistemi açmanız gerekir. Led lambalar çok uzun ömürlü olduğu için bu konuda endişe etmenize gerek yok. Ancak yine de ilk kurulumda lamba değişimi hakkında bilgi almanız sizin yararınıza olacaktır.

Gergi tavan aydınlatma modelleri

Salonlarda, yatak odasında, mutfakta ya da koridorda kullanabileceğiniz bu aydınlatma modelleri çocuk odaları için dahi uygundur. Pvc gergi tavan modelleri en renkli olanları olduğu için çocuk odalarında en çok onlar tercih edilir.

Evin her yerinde iç dekorasyonda rahatlıkla kullanabileceğiniz göz alıcı 20 gergi aydınlatma sistemi örneğini galerimizde bulabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir