Yemek Odası Dekorasyonu

Göz Alıcı 18 Yemek Odası Dekorasyonu Örneği

Yemek odaları, bazı aileler için evin en önemli bölümleridir. Geniş ailelerin akşam yemekleri için veya sık sık misafir ağırlayan aileler için bu alanlar oldukça önemlidir. Biz göz alıcı 18 yemek odası dekorasyonu örneği hazırlarken, hem ailesi için keyifli akşam yemekleri yemek isteyen çekirdek aileleri hem de kalabalık aileleri düşündük. Aynı zamanda sık sık kalabalık misafir ağırlayan aileleri de unutmadık tabi. Yemek odası dekorasyonlarında odanın genişliği ilk dikkat edilmesi gereken unsurdur. Yani odanız genişse farklı bir şekilde dekore edebilir darsa farklı bir şekilde dekore edebilirsiniz. Eğer yemek odası alanınız, salonun bir kısmı ise bu durumda çok daha farklı bir dekorasyon tarzı izlemek gerekir.

Küçük alanlar için katlanabilir yemek masaları en doğru tercihtir. Bu katlanabilr masalar tamamen ortadan kalkabildiği gibi küçülterek normal masa olarak kullanılabilir. Katlanabilir veya açılabilir yemek masaları her alana uyum sağlayan ergonomik tasarımlardır. Genel olarak az kişinin yemek yediği bir evde kocaman bir yemek masası ile tüm odayı işgal etmek doğru olmaz. Misafir geldiğinde büyütebileceğiniz bir masa idealdir. Aynı zamanda bu masanın da katlanabilir konforlu sandalyeleri vardır. Masayı küçülttüğünüz zaman bu sandalyeleri ortadan kaldırabilirsiniz. Eğer çok fazla misafiriniz geliyorsa ve sizin bu sandalyeleri yerleştirebilecek yeriniz yoksa duvara dayalı, sabit bile olabilir, bank sistemini kullanmayı deneyebilirsiniz. Duvar önü banklar normal yemek sandalyesinden daha fazla kişi alır.

Yemek odaları mutfağa mümkün olduğunca yakın olmalıdır. Servis masası ve malzemelerini kolay ulaşabileceğiniz bir yere konumlandırmalısınız. Servis yaparken rahat hareket edilebilecek alan bırakılmalıdır. Aynı zamanda yemek sırasında misafirlerinizin de rahat hareket edebileceği bir ortam yaratmalısınız. Daracık, kimsenin rahat hareket edemediği bir yemek odası oldukça rahatsız edici olur. Yaratmak istediğiniz havaya göre mobilya renklerinizi, perde renklerinizi seçebilirsiniz. Sadece yemek takımını yerleştirip son derece sade bir oda dekorasyonu da yapabilirsiniz. Yemek odası dekorasyonları farklı tarzlarda olabilir demiştik, çeşitli örnekleri galerimizde görebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir