Düğün Paketleri

Evleneceklere Özel Düğün Paketleri

Evlenecek olan çiftlerin en büyük problemidir, mobilya seçmek. Birinin beğendiğini öteki beğenmez, ikisinin beğendiğini aileler beğenmez, herkesin ortak karar kıldığı bir şey olduğunda bütçeler el vermez…

“Bir kilim yeter sevgilim” sloganıyla kalplerimizi kazanan modüler mobilyanın mütevazı markalarından olan Kilim Mobilya’nın, 2017 yılı içerisinde evlenecek olan genç çiftlerimize özel tasarladığı yeni mobilya modelleri ile hazırlamış olduğu düğün paketi kampanyası gerçekten görmeye değer nitelikte.

Geçen yıllarda olduğu gibi, hem spor hem klasik modellerini, bol renk, desen ve materyal alternatifleri ile birlikte bu yıl da huzurunuza sunmakta.

Hem uygun fiyatlı, hem kaliteli ürün arayanlara özel olarak derlediğimiz 2017 Kilim Mobilya Düğün Paketi gelin hep birlikte bakalım; üstelik tüm kampanyaları Bonus’a 12 taksit imkanıyla.

1-Orta Anadolu’nun Gözbebeği Göreme

Türkiye’mizin nadir güzelliklerinden olan Göreme’nin renklerinden esinlenilerek tasarlanmış olan Göreme Konsepti, hem bütçeleri hem de gözleri rahatlatacak nitelikte.

Yatak, yemek ve oturma odası takımından oluşan bu üçlü, evlerinize hem şık hem spor bir hava katacak, herkesi memnun edecek.

4 kapılı dolap, çift kişilik basalı yatak, 6 kişilik yemek masası ve şık sandalyeleri ile misafirlerinizi rahatlıkla ağırlayabileceğiniz oturma odası takımını alabileceğiniz en uygun fiyatı veren Kilim Mobilya, aynı zamanda tamamlayıcı ürünlerin fiyatlarına yaptığı indirimle evlerinize şıklık katacak.

2- Dört Kapılı Dolaba Sığamayanlara;

Kilim Mobilya, 2017 Düğün Paketleri dâhilinde tüm kampanyalarını çok çeşitli alternatifler ile sunmakta. Çok az bir fiyat farkıyla, alışveriş tutkunu kadınların haline 5 kapılı dolaplarla çare bulmakta.

3-Tam bir Egeli; Milas

Kendine has tarzı içerisinde bize Ege’nin mutlu yaz akşamlarını vadeden Kilim Mobilya, her yıl olduğu gibi bu yıl da sade şıklıktan vazgeçmemiş görünüyor.

Geniş yatak odalarına sahip olamadığınız için üzülmemeniz için olsa gerek, hem yerden tasarruf sağlayan hem de çok kullanışlı yatak odası olan Milas Yatak Odası’nı tasarlamış.

Kendinizi Milas’ın harika hissettirecek, ahşabın ekolojik görünümüne sadık kalınarak tasarlanmış bir takım. Üstelik tüm kıyafetlerinizi ve fazlalıklarınızı da rahatlıkla saklayabileceksiniz.

4-Biraz Da İstanbul’un Güzelliklerine Bakalım

İstanbul’un saklı cenneti Riva’yı temel alan Kilim Mobilya, yine bir harika tasarıma daha imza atmış. Renkli, rahat ve bir bahar havasını hatırlatacak oturma odaları içinde Riva Köşe Takımı ilk sıraya oturmaya aday.

Daha fazla bilgi ve görseller için Kilim Mobilya’yı ziyaret etmeyi ve en yakınınızdaki Kilim Mobilya mağazasına uğrayıp yakından bakmayı unutmayın!

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir