Düğün Paketleri

Evgör Yeni Düğün Paketi Kampanyaları

Toplumda evlilik kararı almış iki çift, parasal sıkıntı yüzünden sıkıntı çekmektedir. Ve bu yüzden evlilik kararlarını ertelemektedirler. Genelde bu süreci hızlandırmak amacı ile gerekli alışveriş merkezlerine veya internet sitesi üzerinden araştırılma yapılmaktadır. Araştırmalar sonucu Evgör düğün paketleri, sağladığı güzel imkanlarla karşılaşmaktadırlar. Bu şekilde evlilik kararlarını ertelemeyip daha hızlı ve masraf etmeye çok gerek kalmadan süreçleri devam ettirmektedirler. Ayrıca son derece kolaylık sağlayan indirimler yapılmaktadır. Çiftler kendisine uygun modelleri seçip, satın almaktadırlar. Kadınlar daha çok görünümü ve kullanımı ile ilgilenmektedirler. Evlerine koyacakları eşyaların büyük bir itina ile seçmektedirler.

Neden Evgör Düğün Paketlerini Seçmeliyiz?

Bizlere son derece uygun ve ekonomik kampanyalar düzenlemektedir. Aynı zamanda seçilen kampanyalı eşyalarda indirim de kolaylık sağlanmaktadır.

Mobilya düğün paketleri içeriğini kendi seçtiğiniz mobilya takımlarıyla oluşturmaktasınız. Seçenekler arasında ki alternatifler şu şekilde yer almaktadır.

*Posera Ceviz Düğün Paketi içerisinde yatak odası takımı, koltuk takımı ve yemek odası bulunmaktadır. Evinizin daha ahşap içerikli olmasını istiyorsanız bu paketi seçebilirsiniz.

Taksitli Fiyatı :21.975 TL

Peşin Fiyatı :17.580 TL    % 20 indirim mevcuttur.

*Manavgat Ceviz Düğün Paketi içerisinde aynı şekilde üç takım yer almaktadır. Yatak odası takımı , yemek odası takımı ve koltuk takımı mevcuttur. Tüm bu eşyalar konforlu ve rahat kullanımı sahiptir. Aynı zamanda 2 yıl garantilidir.

Peşin Fiyat : 16.495 TL

Taksitli Fiyat :20.619 TL    almak isteyen çiftlerimize kolaylık bu şekilde sağlanmaktadır.

*Berlin Cibinlikli Düğün Paketi daha çok modern şık eşyalar içeren kampanyalı takımlardır. İçerisinde her takım gibi yatak odası takımı , yemek odası takımı ve koltuk takımı yer almaktadır. Kullanımı rahat olmasıyla beraber şık bir görüntü de yakalamaktadır. Evinizin havasını daha ferah bir görüntü katmaktadır.

Peşin Fiyatı: 13.770 TL

Taksitli Fiyatı :17.213 TL

*Albero Lüks Düğün Paketi , diğer takımlarla aynıdır. İçerisinde yatak odası takımı , yemek odası takımı ve koltuk takımı içermektedir.

Peşin Fiyat :15.360 TL

Taksitli Fiyat : 19.200 TL  çiftler bu şekilde seçimlere yer vermektedir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir