Diğer

Evde Kına Gecesi Fikirleri

Düğün yaklaşıyor, heyecan dorukta. Düğün için salondur, düğün bahçesi, gelinkler vs derken inanılmaz bir yükün altına giren gelin ve damat için kına gecesini evde yapmak en uygun olanı olabilir. Evde kına gecesi fikirleri ile dilediğiniz gibi süsleyebildiğiniz evinize tüm arkadaşlarınızı davet edebilir, felekten bir gece çalabilirsiniz. Aklınıza gelebilecek tüm detayları mükemmel bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Ayrıca unutmayın, kına gecesi için sadece yakın arkadaşlarınıza göndereceğiniz eğlenceli ve farklı davetiyeler hazırlamak artık moda! Bu davetiyeleri bastırmadan sadece dijital ortamda mail olarak gönderebilirsiniz de.

En samimi ortamda, evde kına gecesi

Özel etkinlik salonlarında yapılan kına geceleri hiç samimi olmaz. Etkinlik çalışanlarının bitse de gitsek bakışları arasında eğlenmeye çalışan kızları sıkıntılı gözlerle izleyen erkek tarafı. Ayrıca mecbur olduğu için gelmiş gibi görünen, masalar boş kalmasın garip görünmesin diye çağrılmış çok yakın olmayan arkadaşlar. Tüm bu garipliklerin arasında eğlenmeye çalışan gelin ve yakın çevresi. Kına yakılırken, ay kına da neymiş yorumları yapan uzak akrabalar. Tüm bu can sıkıcı detayların sizin kınanızda olmasını istemiyorsanız evinizi, bahçenizi ya da evinizin altında geniş bir salonumsu alan varsa orayı kına gecesi mekanı haline dönüştürmek en iyi fikir.

En değişik kına gecesi malzemeleri ile hazırlıklar

Kına gecesini gelin açısından unutulmaz kılan gecenin detayları, ne kadar eğlenildiği iken geceye katılan konuklar açısından geceyi unutulmaz kılan detaylar ise kına gecesi hediyeleridir. Sevilen konuklara verilen hediyeler unutulmaz gecenin şık hatıraları olacaktır. Peki bu gecede ne hediyeler verilebilir? Minik etrafında süsler olan hem hatıra olarak saklanabilecek hem de normal günlük hayatta kullanılabilecek tarzdaki hediyelik aynalar olabilir. Arka kısmında kimin kına gecesi olduğuna ve tarihe dair minik bir not yer alır. Bunların yanında dilediğiniz şekillerde yaptırabileceğiniz kokulu sabunlar, kokulu taşlar da en popüler kına gecesi hediyeliklerindendir. Kokulu sabun ve taşların kokusunu da rengini de şeklini de siz seçebiliyorsunuz. Ancak biz yine de söyleyelim en popüler koku lavanta kokusu, en popüler renklerde pembe ve açık lila. Evde kına gecesi ile ilgili ihtiyacınız olabilecek diğer bilgiler için kına gecesi için bahçe süsleme fikirleri yazımıza göz atabilirsiniz. Evde kına gecesi için hediye ve süsleme örneklerinden en güzelleri de galerimizde sizleri bekliyor!

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir