Ev Dekorasyon Fikirleri

Ev Yenileme Tadilat & TV Programları

Severek takip ettiğimiz bir çok bölümünden ilham aldığımız ev yenileme tadilat programları çok kısa sürede geniş kitlelere hitap etmeye başladı. Mimarların evinize gelerek her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp tasarlayarak sizler için oluşturduğu yeni evler, ev sahipleri tarafından hayalimdeki ev nidalarıyla sona ermektedir. Ev tadilat programlarının neler olduğunu, başvuru şartları için neler gerektiğini, hangi gün, hangi saatte yayınlandığını merak edenler için hazırladığımız yazımız, bu programlara başvurmak için neler gerektiği bilgilerini de sizlere sunacaktır.

Vahe ile Evdeki mutluluk programı Vahe Kılıçarslan tarafından sunulmaktadır. Pazar günleri saat 12:00’de başlayan program ev sahiplerini çok mutlu etmektedir.

Programa katılım şartları için tek yapmanız gereken internetten başvuru formunu eksiksiz doldurmaktır. Daha sonra size geri dönüş yapılacaktır.

Mimar Selim Yuhay ve Nergis Kumbasar’ın sunumuyla gerçekleşen Ekip Şahane programı kısa süre önce ekranlara veda etti. Çok güzel projelere imza atan ikili hafızalardan silinmeyecek ev tasarımlarına imza attılar.

TLC ekranlarında yayınlanan Hayalimdeki Ev programındaki evlerin değişimi insanları hayrete düşürüyor. Mucizevi bir değişime şahitlik edeceğiniz program cumartesi günleri saat 12:00 da yayınlanmaktadır.

Rüya gibi evler adıyla TlC ekranlarında yayınlanan program harabe şeklindeki evleri mucizevi şekilde hayata dönüştürmesi ile çok ilgi uyandırıyor. Rüya gibi evler oyuncuları ile çok dikkat çemektedir. 

Şimdi gelin hep beraber ev yenileme tadilat tv programlarının tadilata sokup yeniden dekore ettikleri evleri inceleyelim.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir