Ev Aksesuarları

Ev Dekorasyonunda Canlı Çiçek Kullanımı

Detaylare detay katan, renklere renk katan aksesuarlar tabiki çiçeklerimiz! Daha doğrusu bitkilerimiz. Ister renk renk çiçeklerle dolu olsun isterse sadece yeşil bir odun olsun her hali ile enerjsi muhteşem, kokusu harika, görüntüsü kusursuz aksesuarlarımızdır onlar. Modern ev dekorasyonlarının da vazgeçilmezlerinden olan bitkileri nasıl kullanırız konusundan giriş yapmak istedik bugün. Ev dekorasyonunda canlı çiçek kullanımı harika bir fikir olmakla beraber biraz bilgi ve fikir gerektiren bir konudur. Aslında bu yerleşim planlamasının canlı veya cansız çiçek kullanmakla ilgisi yoktur tüm çiçek kullanımları aynıdır. Biz yazımızın başlığını canlı çiçek kullanımı olarak seçtik çünkü sizin için hazırladığımız kullanım örneklerinin görsellerini hep canlı çiçekli dekorasyonlardan seçtik. Şu zamanda her şeyin bu kadar yapay olduğu, doğal hiç bir şeyin kalmadığı günümüzde ev dekorasyonlarımızda bari canlı çiçekler kullanalım, sorumluluk alalım, onlarla konuşalım, onları besleyelim istedik.

Tatile giderken komşularımıza emanet edelim, solduklarında üzülelim açtıklarında sevinelim istedik. Evim güneş almıyor hiç bir türlü çiçeğe bakamıyorum diyenler de üzülmesin napalım. Gerçeğinden ayırmak imkansız yapay çiçekler var, onlar da mecburen o yapay çiçekleri dekorasyonlarında kullanabilirler.

Evin en gözde alanı olan salonlardan başlayalım. Ev dekorasyonunda canlı çiçek kullanımı da en çok salonlarda yaygındır. Hatta bu sebeple bazı çiçekler salon çiçeği olarak adlandırılır. Kesin hepsinin kendine özel ayrı ayrı isimleri de vardır ancak siz herhangi bir çiçekçiye gidip ben bir salon çiçeği istiyorum dediğinizde size bir kaç farklı alternatif gösterir. Bu çiçekler genelde dikkat çekici estetik çiçek ya da bitkilerdir.son zamanlarda ev dekorasyonlarında bambu gibi az su ve bakım isteyen bitkiler de son derece popülerdir. Bitkilerin su ihityacı hem bulundukları yere göre hem de evin ve mevsimin sıcaklığına göre değişir. Yatak odalarında canlı çiçek kullanımı çok önerilen bir şey değildir. Aynı şekilde mutfak ve banyolarda da canlı çiçek kullanımı pek uygun değildir. Onca su buharına ve sıcağa dayanabilen bir bitki bulmak da zordur zaten. Ev dekorasyonunda çiçek kullanımı antre ve salonlar için en uygundur.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir