Genel Dekorasyon

Ev Dekorasyonunda Akordion Kapı Kullanımı

Iç mimarlar, tasarımcılar, dekoratörler her biri bizlerin daha şık, daha konforlu bir ev ortamında yaşamamız için elinden geleni yapıyor. Gün geçmiyor ki daha farklı, daha fonksiyonel daha modern bir tasarım ortaya çıkmasın. En eski zamanlardan beri kullandığımız bir çok şeyin tasarımı bile modern ellerde çok daha verimli bir hale geliyor. Eskiden beri kullandığımız ancak modern zamanların tasarımları ile kendine yepyeni bir tarz bulan şeylerden bir tanesi de akordion kapı modelleridir.

Modern zamanların modern tasarımları ile birlikte ev dekorasyonunda akordion kapı kullanımı oldukça değişti. Eskiden genelde mutfak kapısı, küçük evlerde küçük banyo ve tuvaletlerde kullanılan bu kapılar artık çok değişik tasarımları ile evin her yerinde kendine yer bulabiliyor. Son derece kullanışlı tasarımları olan bu kapı modellerine gelin isterseniz biraz daha yakından bakalım.

Yenilikçi ve yaratıcı tasarım uzmanları katlanabilir cam pencere ve kapı modelleri tasarladılar. En şık bahçe kapılarından büyük balkon pencerelerine kadar her yerde kullanılabilen bir tasarım olarak kullanılmaya başlandı. Ev dekorasyonunda akordion kapı kullanımı da bu cam tasarımlar ile çok daha popüler hale geldi. Yeni evlerdeki pencere sistemleri oldukça geniştir. Bu pencereler bazen hem kapı hem de pencere olarak kullanılır.Güzel manzarası olan evlerde ise bu pencerelerin tamamen açılabilir olması ortamı çok daha kullanışlı hale getirir. Kapı ve cam olarak üretilen bu akordion tasarımlar aklınıza gelebilecek tüm büyüklükteki evlerde son derece iyi bir kurtarıcı olabilir. Sürgülü kapı ve camların farklı versiyonu olan bu tasarımları hem spor hem de klasik ev dekorasyonlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Gün ışığından daha fazla yararlanmak için özellikle alçak katlarda, bahçe katı ev dekorasyonlarında katlanabilir pencere ve kapı modelleri bol bol tercih ediliyor. Cam, hem ısının hem de ışığın içeri girmesini sağlar. En şık, en göz alıcı, en aydınlık ev dekorasyonlarının sırrı geniş pencerelerdir. Kapı olarak aynı zamanda pencere olarak kullanılan bu tasarımları oda kapısı veya bahçeye açılan balkon, teras kapısı olarak kullanabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir