Salon Dekorasyonu

Ev Dekorasyon Salon Örnekleri

Ev dekorasyonu salon örnekleri, kendi karakterinizden ögeler katarak diğerlerinden farklı, özgün salon dekorasyonları oluşturmanız için ilham veriyor. Herkes birbirinden farklıdır tıpkı parmak izi gibi. Herkesin renk zevki tarzı da bambaşkadır. Hepimiz kendi tarzımızı evlerimizin dekorasyonlarına yaratsak, bir kaç tüyo ile birleştirsek ortaya dünyanın en güzel dekorasyonları çıkar. Ev dekorasyonunda ip uçları almak, farklı fikirlerden esinlenmek isterseniz bol bol örnek incelemeniz gerekir. Dekorasyon dergilerinde, çeşitli blog ve web sitelerinde onlarca tarz ve renge sahip örnekleri bulmak gayet kolaydır. Siz bu örnekleri inceledikten sonra kendinizden bir şeyler katarak ortaya yepyeni şeyler çıkarabilirsiniz.

Evlerimizi dekore ederken bize dayatılan moda ya da trend kurallarından uzaklaşmak gerekir. Yeni nesil dekorasyonlarda trend renk gri diye siz griden nefret etseniz bile gri kullanmak büyük hata olur. Sadece moda olduğu için bazı eşyaları bazı renkleri kullanmak uzun vadede mutsuz bir ev hayatı getirir. Bu yüzden trendleri takip edin, ne demode olmuş ne olmamış kim ne kullanıyor bakın ancak aynısını uygulamayın.

Zevkleriniz ve karateriniz moda ile trendlerden çok daha önemli. Sizin için hazırladığımız ev dekorasyon salon örnekleri son derece kullanışlı olan, kişiselleştirilebilen yani kendinize uygun bir hale kolayca getirebileceğiniz örneklerden oluşur. Bir salonu bir odayı karakterize etmek aslında çok kolaydır. Sizin tarzınızı yansıtan bir tablo, herhangi bir biblo ya da aksesuar bu konuda harika işler çıkarmanızı sağlayabilir. Yerdeki halının deseni ile bile tamamen sizi yansıtan bir oda dekorasyonu oluşturabilirsiniz.

Ahşabın ağırlıklı olarak kullanıldığı evler geçmişte kaldı. Artık ahşap malzemelere göre çok daha hafif ve sağlıklı malzemeler var. Bunların ne kadar uzun ömürlü olduğunu zaman içerisinde göreceğiz ancak şimdilik trend bunlar. Ev dekorasyon salon örnekleri içerisinde de yerlerin ahşap olduğu, duvarlarda ya da koltuklarda ahşap malzeme kullanılan tasarımlar yok olmaya başladı. Seramik zemin kaplamalar ile buna benzer laminat parka en sevilen zemin dekorasyonu ürünlerinden bir tanesi.

Galerimizde sizler için hazırladığımız salon örnekleri içerisinde son trendleri ve modelleri görebilirsiniz. 

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir