Salon Dekorasyonu

En Yeni Salon Dekorasyon Modelleri ve Modern Tasarımları

Salon Dekorasyonlarında Modern Tasarımlar

Tasarlanan salon modelleri günümüzde ev içi ortamın daha sade bir görünüm kazanması için tasarlanmış.Bu sadeliği sizlerinde evleriniz kazanması için bu sezonu takip etmenizde yarar var.Yeni sezon salon dekor modellerinden olan geri renginin tonlamalarının çeşitlerini duvarlarınızdaki sadeliği çıkartmak adına kullanabilirsiniz.Aynı zaman da oturma takımınızı pudra rengi tercih edip günümüzde çok kullanılan tasarımlardan yapabilirsiniz.Tabi bu bir çeşit olabilir aynı zamanda duvar boyanızı bej rengi yaparak farklılık yaratabilirsiniz.Perdelerinizin oturma takımınızla uyumunu sağlaması açısından şeffaf görünümlü renkleri seçmenizde fayda var.Bu renk tercihi ise pudra olabilir veya krem rengi başka bir tercihte mümkün.Ancak geçen sene ve bu sene de ilgisini, beğenisini kaybetmeyen lila rengi en çok tercih edilen renkler arasında.

Bayanların çok beğendiği özellikle tercih ettikleri lila rengi koltuk takımlarında kullanımı çok uygun görülüyor. Lila renginin seçilmesindeki özellik hem güzel görünüm vermiş oluyor hem de ferahlatıcı bir hava yansıtıyor.Kurguladığınız görüntüyü birden şık bir hale getirebilir.

Bej renginde bulunan ferahlatıcı özellik oturma koltuklarında kullanıldığında adeta evinizin içine huzur vereceksiniz. Renk kullanımında salonunuzun küçük ya da büyük olması iç açılık ve sadelik açısından çok önemli. Şu demek isteniyor ki ünlü salon dekorasyonlara sahip olabilmenizi için salonunuz  küçükse koltuklarınızı bej renginde yapıp eğer yastıklarınız var ise çizgili siyah ve beyaz renkleriyle birbirlerine uyumu sağlayarak odanızı süsleyebilirsiniz.

Salondaki renklerin daha dikkat çekici olmasını istiyorsanız ana renklerin açık olanlarını tercih etmelisiniz. Örneğin;açık mavi okyanusu, denizi andırır ve iç açıcıdır.Açık kırmızı koyu olmamak üzere evinize ayrı bir hava verecektir.Ana renklerin yanına bir de beyaz rengi yerleştirirseniz ve halılarınızı biraz koyu seçerseniz müthiş bir dekoru tasarlamış olursunuz. 

Eğer oturma odanızı ofis tasarımına benzetmek o havayı vermek istiyorsanız salon takımınızı kahverengi ve tonlarında seçmelisiniz duvarların açık renkte olması koltuk takımlarınızı daha ön plana çıkaracaktır.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir