Kendin Yap

En Yeni Örgü Battaniye Modelleri

 Örgü işleri içerisinde en çok tercih edilen ve arana modellerin başında hiç şüphesiz ki örgü battaniye modelleri gelmektedir. Değerli bebeklerimiz en güzel ve en özel şekilde büyüsün diye sürekli olarak onlar için her şeyin en yenisi olmalıdır.

Yeni doğan bebekler için daha fazla tercih edilen örgü battaniyeler, henüz küçük olduğu yaşlarda kolayca sarıp sarmalamımızı ve soğuk hava koşullarından korumamızı sağlamaktadır.

 Özellikle nohut desenli battaniye motifi bu senenin yeni modelini oluşturmaktadır. Bebeklerin içerisinde kaldığı sürece rahat etmesini sağlarken yumuşak yapısı ile huzurlu bir uykuya dalmasını da beraberinde getirmektedir.

Örgü battaniye olarak çok sayıda seçenek sizleri beklemektedir. Farklı renklerden oluşan iplikler iile kolayca hazırlayabileceğiniz el emeği göz nuru battaniye bebeğiniz için yapabileceğiniz bir tasarım olacaktır.

 Battaniye nasıl örülür hakkında bilgisi olmayan takipçilerimizi için detaylı anlatımlardan oluşan örgüler yer almaktadır. Yapılışı kolay olan örneklerimiz aynı zamanda oldukça şık bir görünüme sahip olan battaniyelerdir.

 Etrafı boncuklu, işlemeli ve iğne oyasından oluşan modeller, daha klasik ve göz alıcı seçenekleri ortaya çıkartmaktadır.

Bebeğinizi rahatsız etmeyecek bir özelliğe sahip olan model için düz örgüyü tercih edebilir akabinde renkli iplikleri kullanarak çok özel işlemler ile battaniyenizi tamamlayabilirsiniz.

Birbirinden farklı modellerden oluşan battaniyelere göz atmak ve beğendiğiniz bir modeli kendi elleriniz ile örebilmek için sizler için hazırladığımız resim galerimize göz

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir