Ev Aksesuarları

En Yeni Ev Aksesuarları

Evleri kişiselleştirmek, onlara karakter kazandırmak aslında hiç de zor değil. Bunun için çok pahalı aksesuarlar almak, dekorasyonuna milyonlar harcamaya da hiç gerek yok. Üstelik günlerinizi aylarınızı alacak bir hazırlık süreci de yok. En yeni ev aksesuarları hem orijinal, hem havalı hem de ekonomik. Yardımcı eşyalar ve dekoratif aksesuarlar bir araya gelerek hem evlerimizi daha şık yapıyor hem de bize daha kullanışlı ortamlar sağlıyor. Dekorasyon dergilerinin örnek evlerinde gördüğümüz çok pahalı eşyaların dışında en az onlar kadar estetik hatta onlardan daha bile tarz aksesuarlar bulmak hiç de zor değil. Aksesuarları bulması bulmasına kolay da onları yerleştirmek doğru eşyaları bulmaktan çok daha zor. Bu sebeple şık  yerleşimleri incelemek gerekiyor. 

Vazolar, aynalar, saklama kutuları, şekerlikler, çiçeklikler, çerçeveler, tablolar, resimler ve daha bir  çok şey. Tabi bir de unutmadan son zamanların en popüler aksesuarlarından mumlar ile mumluklar. En yeni ev aksesuarları denince akla ilk gelmesi gereken şey mumlar oluyor. Küçük, büyük, devasa boyutlardaki mumların yanında şamdan ile kullanılan, meşale ucuna takılan onlarca çeşit mum. Kokulu mumlar, camlı mumlar, organik mumlar, evdeki sigara dumanı gibi kötü kokuları alan havayı temizleyen mumlar.uzun zamandır en popüler ev aksesuarı olarak kullanılan iki şey, ayna ve mumdur. Bu ürünler popüleritesini tarih boyunca hiç kaybetmemiştir.

En eski saraylarda da devasa aynalar ile mumlar kullanılırdı şimdinin konserve kutusu büyüklüğündeki evlerinde de aynı şekilde mumlar ve aynalar kullanılıyor. Tabii kullanıldıkları alana göre bu ürünlerin de boyu ve özellikleri değişiyor doğal olarak. Ev aksesuarları içerisinde herkes tarafından sevilen hiç bir zaman demode olmayan mumları banyodan oturma odasına, salonlardan yatak odasına kadar her yerde kullanabilirsiniz. Kocaman çiçek vazolarının etrafına yerleştirmek için kullanabilir, cam önlerine dizebilirsiniz. 

Yapay çiçek aranjmanları evlerin en şahane görünüme bürünmesini sağlayan tasarımlardan bir tanesidir. İstanbul’da yaşayanların eminönünden çok ama çok uygun fiyatlar ile bulabileceği, internetten bile sipariş verebileceğiniz bu aksesuarları gerçeğinden ayırt etmek imkansız.

En güzel örneklerini kullanım şekilleri ile birlikte galerimizde görebilirsiniz. 

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir