Genel Dekorasyon

En Tarz 15 Antre Dekorasyonu Örneği

Antrelerimiz, evlerimize ilk geleni karşılayan gideceği odaya kadar da eşlik eden alanlardır. Dekorasyonu her ne kadar gözden kaçsa da aslında en az salon veya oturma odası dekorasyonu kadar önemlidir, özeldir. Sevdiklerimiz ile yaşadığımız güzel evlerimizin özel antre dekorasyonları ile eve her gelene görsel bir şov yapmasını isteriz. Antre dekorasyonlarının aslında oldukça önemli olmasının bir diğer sebebi ise, bu alanların genel olarak oldukça dar olmasıdır. Bu dar antre ve koridorlarda nerdeyse yürümek bile imkansızdır kalabalık olduğunda. Herhangi bir şekilde bu alanı süslemek hoş görünmesini sağlamak için herhangi bir dekorasyon yapmaya kalkarsanız da kımıldayacak yer kalmaz. Bu tarz sorunlarla uğraşan herkese bir çözüm bulmak istedik, bunun üzerine en tarz 15 antre dekorasyonu örneği hazırladık. Siz ve sevdikleriniz misafirlerinizi daha şık antrelerden geçirsin diye örnekleri hazırlarken aynı zamanda nelere dikkat edilmelidir bilgilerini de hazırladık.

Özellikle ülkemizdeki eski tip evlerde tüm antreler oldukça dardır. Iki kişinin yan yana yürümesi mümkün olmayan bu alanları bir de dekore etmek için bir kaç eşya konulduğunda durum tam bir kaosa dönüşür. Ancak sorun varsa çözüm de var! Dar alanlar için hazırlanan eni dar olup şık görünen aksesuarları bu tip durumlarda kullabilirsiniz. Öncelikle bu alanları kapının yani girişin yakınında mümkünse hemen karşısında bir miktar ayna ile döşeyin. Böylece aynanın yansıtma özelliğini kullanarak ortamı daha büyük gösterebilirsiniz. Boyuna olmasa bile enine olabilir. Karşılıklı aynalar koymak çok mantıklı olmaz paralel aynalar garip bir sonsuz görüntü ortaya çıkarır. Bunu engellemek için siz elinizden geldiğince birbirine yakın ama paralel olmayan aynalar kullanabilirsiniz.

Kıyafetleri asmak için dolap veya askılıkları buraya koymayın. Eğer koridorunuz çok darsa alın kıyafetlerinizi oturma odasında veya sizin için en uygun yer neresi ise oraya koyun.

Elinizden geldiğince ortamı açın. En modern antre dekorasyonu örnekleri için de yazımıza göz atmayı unutmayın.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir