Salon Dekorasyonu

En Şık Bej Salon Dekorasyonları

En süslü, en kalabalık odalar, en çok eşya bulunan dekorasyonlar en şık dekorasyonlardır diye düşünüyorsanız oldukça yanılıyorsunuz demektir. Modern dünyanın şık tasarımları sadelik, yalınlık ve pastel renk tonlarından ibaret desek hiç yanlış bir yorum yapmış olmayız. Sade renklerin, sade desenlerin, ince çizgilerin ön plana çıktığı minimalist tasarımlarda zamana meydan okuyan renk tonları, bej renk yine karşımızda. Salon ve oturma odası gibi dekorasyonu riske atılmayan odalarda bu renk tonu sıklıkla kullanılır. Perde renkleri uyumlu, halı rengi uyumlu, vitrinden sehpaya kadar tüm renk tonları uyumlu bir dekorasyon içib bej rengi gibi, krem rengi gibi soft bir renge ihtiyaç vardır. En şık bej rengi salon dekorasyonları da bu kolay renk tonu ile hazırlanan ev dekorasyonlarıdır.

Mobilya renkleri, ışığı yansıtan duvarlardan sonra en önemli dekorasyon malzemeleridir. Bej rengi yirmi yıl öncesinde parke zeminli evlerde günümüzde son model laminant parke zeminli evlerde karşımıza çıkıyor. Tonundan, tarzından hiç bir şey kaybetmeyen renk parlaklığından bir miktar ödün vermiş gibi görünüyor. Sade, gösterişsiz ama aynı zamanda çok modern bir salon dekorasyonu yapmak istiyorsanız, mat bej rengi tonları size harika imkanlar sunar. Bej renginin donuk tonu sadelik verirken odayı aydınlık da yapar. Kahverenginin her tonunda aksesuarlar ile tamamlayabileceğiniz bu oda dekorasyonlarında siyah ve lacivert gibi koyu renk tonlarını bile aksesuarlarınızda kullanabilirsiniz.

Bej rengi salon dekorasyonlarında iki tarzı ön plana kolaylıkla çıkarabilirsiniz, birincisi daha modern ve mesafeli ikincisi ise daha sıcak ve renkli. Modern ve mesafeli hava için siyah, koyu gri, füme renk tonlarında aksesuarlar en iyi tercihlerdir. Diğer tarzdaki dekorasyonlarda ise çizgili, çiçekli, renk renk aksesuarlar odaya oldukça farklı bir hava katarlar. Bu odalarda  üçlü koltukların yanında tekli berjerler de kullanabilirsiniz. Unutmayın ki berjer koltuklar diğerlerine göre çok daha klasik, çok daha sevimli bir havaya sahiptirler.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir