Salon Dekorasyonu

En Modern Salonlar İçin Köşe Takımları

Evlerin öznesi salonlar, salonların öznesi koltuklardır. Ister çok büyük ve görkemli bir salon olsun ister çok küçük ve dar bir salon olsun hiç fark etmez evlerin asıl ögesi salonlardır. Bu öznelik durumu sizin odanızı ne kadar önemsediğiniz veya dekore ederken ne kadar özenli olduğunuzdan bağımsızdır. misafirlerinizi , sevdiklerinizi ağırladığınız, yalnızken bile en çok zaman geçirdiğiniz alanlar salonlar olduğu için kendini önemli bir konuma getirir. Döşemesi en zor salonlar için bile konforlu bir kullanım sunan koltuklar ise tabiki köşe takımlarıdır. En modern salonlar için köşe takımları bulmak artık eskisinden çok daha kolaydır. Klasik l tipi koltuklardan daha farklı tasarımları olan koltuklar sonsuz bir konfor ve şıklık sunar.

Salonlarınızı dekore etmeden önce kendinize sorun, nasıl bir salon? Havalı, mesafeli ve cool bir salon mu yoksa sıcak, cozy, samimi bir salon mu? Büyük avizeler ile tamamlanmış klasik koltuklar mı yoksa aykırı renklerin bir arada olduğu bambaşka bir tarz mı? Köşe takımı koltulklar ile klasik bir dekorasyon yapmanın zor olduğunu, hatta biraz imkansız olduğunu belirtmek gerekir. Çünkü klasik dekorasyonun en önemli ögesi kolları varaklı, kadife, ağır koltuk takımlarıdır.

Köşe takımları ise bu tasarımlardan oldukça uzaktır. Bu yüzden bu tarz bir odada köşe takımı kullanamazsınız. Modern köşe takımları ile yapamayacağınız tek tarz da budur zaten. Klasik üslup dışında aklınıza gelebilecek tüm tarzlara hitap eden dekorasyonu yapmak mümkündür. Nasıl bir salon sorusunun cevabına göre hem koltuk tarzını hem de rengini belirleyebilirsiniz.

En modern salonlar için köşe takımları seçerken modern zamanların trend renklerine yaklaşmak gerekir. Mesela günümüz trend renklerinin başında kim gelir, tabiki gri! Gri rengi, füme rengi, kırçıllı renk dışında grinin tonları günümüzde oldukça moda. Bu soğuk ve mesafeli rengi kırmızı, hardal sarısı, turkuaz gibi canlı ve sıcak renkler ile kombinleyerek canlılık yaratabilirsiniz. Daha mesafeli olsun, daha bir soğuk olsun derseniz de beyaz ve krem rengi ile kombinleyebilirsiniz.

Modern salonlar için değişik köşe takımları örneklerini galerimizde bulabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir