Ev Aksesuarları

En Modern Oda Bölücü Tasarımları

Minimal oda tasarımlarından daha önceki yazılarımızda sık sık bahsettik. Her birinin özelliklerinden, mobilya tasarımlarından, renklerinden ve şekillerinden. Hangi odalar için ne tarz mobilyalar kullanabiliriz, duvarları nasıl boyarız veya renklendiririz gibi tüm konulardan bahsettik. Bu yazımızda ise bir zamanların en çok kullanılan ve en fazla rağbet gören aksesuarlarından birinden bahsedeceğiz, oda bölücülerden. Zaman içerisinde değişen trendlere pek iyi ayak uyduramadığı için biraz demode kalmış olan bu oda bölücülerin değişik tasarımlarda olanlarını da bulmak mümkün.  Bu içeriğimizde sizler için en modern oda bölücü tasarımları ve onların kullanım örneklerini bir araya getirdik. Böylece farklı alanlarda nasıl kullanım sağlayabileceğinizi, küçük odaları daha nasıl kullanışlı hale getirirken büyük odaları nasıl farklı bir şekle sokabileceğinizi görmüş olacaksınız.

En modern oda bölücü tasarımları, günümüzde daha çok kitaplık ve vitrin gibi daha doğrusu raf gibi  kullanılan bölücülerdir. Bunlara oda seperatörleri adı da verilir. Seperatör ingilizce ayırıcı demektir. Odaları birbirinden ayıran veya oda içerisindeki alanları birbirinden ayıran bu bölücüler sayesinde çok çeşitli mobilyaları farklı alanlarda adeta farklı odalarmış gibi kullanabilirsiniz. Oda bölücüleri büyük bir odanın iki yanını farklı alanlar olarak kulanmak için yerleştirebilirsiniz. Geniş bir salonun bir kısmını yemek odası bir kısmını oturma odası veya salon olarak düzenleyebilirsiniz. Aynı şekilde bu salonun bir kısmını okuma alanı bir kısmını tv izleme alanı olarak kullanabilrsiniz. Yatak odası içerisinde de bu ayırıcıları kullanarak yatak odanızın bir kısmını giyinme alanı haline getirebilirsiniz.

Kitaplık olarak kullanılabilen oda bölücüler sayesinde yer kazanabilirsiniz. Kitaplık olarak kullanılabilen modern oda bölücü tasarımları şık ve ergonomiktir. Istediğiniz yere taşıyabilir ve orda kullanabilirsiniz. Galerimizde sizler için kullanım örnekleri ile birlikte hazırladığımız oda bölücü örneklerini görebilirsiniz. Bunların içinden beğendiğiniz örnekleri isterseniz farklı şekillerde de yerleştirebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir