Ev Aksesuarları

En Modern Kalorifer Peteği Modelleri

Modern ev dekorasyonları her detayı ile modern unsurlardan oluşmalıdır. Bu modern unsurlar arasında tavan kaplamalarından, kalorifer peteği modellerine, perde tasarımlarından zemin kaplamalarına kadar her detay yer alır. Birbirinden farklı tasarımları ile en modern kalorifer peteği modelleri de bize yeni evlerimizde değişik tasarımları kullanma imkanı verir. Isıtma sistemlerinin oldukça değiştiği şu günlerde yeni evlerde kullanılan yöntem yerden ısıtma sistemleridir. Yerden ısıtma hem diğer sistemlere göre daha ekonomik hem daha etkili hem de daha ergonomik kabul ediliyor. Evin herhangi bir yerinde kalorifer peteği veya bir ısıtıcı bulunmadığı için kullanımı daha kolay oluyor. Eğer evde bebek varsa ona çarpması, düşmesi, ona dokunup elini yakması gibi tehlikeli ihtimaller ortadan kalkmış oluyor. Yenilenen dünyanın iyi tasarımcıları da yerden ısıtma sistemi istemeyenler için birbirinden orijinal kalorifer peteği tasarımı yapıyor.

Kalorifer peteği deyip geçmemek lazım. Ne kadar sıcak tutması, evin soğumasını engellemesi bir yana bir çok ev için de önemli bir dekorasyon aracıdır. En eski zamanlardan beri kocaman kalorifer peteklerini daha estetik bir hale getirmek için çeşitli çalışmalar yaptık. Kimini tamamen kapattık, kimini boyadık, kiminin etrafını kitaplık haline getirdik.

Şimdilerde ise modern kalorifer peteği modelleri ortaya çıktı. Bu petekleri kullanırken başka bir şey eklemeye gerek kalmadı. Kendi içerisinde oldukça özgün bir tasarımı olan bu peteklerin istediğiniz renk ve istediğiniz tasarım özelliklerine sahip modellerini bulmak oldukça mümkün. Ülkemizin çeşitli yerlerinden ve dünyadan en güzel örnekleri galerimizde bulabilirsiniz.

Kalorifer petekleri aynı boyut ve uzunlukta olmak zorunda değil. Eğer tasarım benim için ekonomiden çok daha önemli derseniz istediğiniz büyüklükte ve renkte kalorifer peteği tasarımı bulabilirsiniz. Mat beyaz renklerdeki uzun ince peteklerin yanında siyah, kalın ve kapalı bir kutu gibi görünen modelleri de bulunur. Metalik renklerde,  adeta metal bir boru gibi görünen son derece havalı petekleri de evlerinizde yeni nesil dekorasyonlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

En eski ısıtma modellerinden biri olan bu yöntemi tarz olarak kullanmak isterseniz sizi galerimizdeki örnekleri incelemeye davet ediyoruz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir