Genel Dekorasyon

En Modern Ev İçi Boya Renkleri

Kıyafetlerimizi seçerken en çok neye dikkat ediyoruz, modeline mi rengine mi? Yapılan araştırmalara göre hem kendimiz için kıyafetleri alırken hem de evimiz için eşyalar alırken önceliği renk konusuna veriyoruz. Ev içi boya renkleri, mobilyaların renkleri, tavanların ve hatta lambaların renkleri bile bizim için en belirleyici ögelerden bir tanesi oluyor. Peki kendimiz için kıyafet seçerken  moda dünyasında söz sahibi olan trend renkleri tercih ediyoruz da ev dekorasyonunda boyaları nasıl seçiyoruz. Hani boyaların en modern ev içi boya renkleri olduğunu nereden biliyoruz? Modern ev dekorasyon dergileri çoğunlukla gerçek alıcıya değil mimarlara yönelik hareket ediyor, bunu artık hepimiz biliyoruz. Tüm içerikler, görseller, ürünler son kullanıcıya pek hitap etmiyor. Biz dekorasyon trendlerini daha çok dekorasyon sitelerinden ve bloglarından takip ediyoruz. Hepsinin dışında zaten mobilya mağazalarını gezmek bile trendleri yakından takip etmek için tek başına yeterli olabilir. Ev dekorasyonu konusunun ne kadar çok örnek görülürse o kadar geliştirilebilen bir şey olduğundan daha önce bahsetmiştik.

Her yıl pantone renklerini açıklar, bu yılın renkleri ne olacaktır, hangi tonlar en çok ön plana çıkacaktır belirler. Sonrasında tüm moda dünyası makyajdan tutun da giyime, ev dekorasuyonuna kadar her yerde bu renkleri baz alır. Bu sene 2018 için pantone en trend renk olarak menekçe rengini belirledi. Genel litaratürde violet olarak geçen bu rengi bu sene sık sık göreceğiz. Ayrıca menekşe rengi ile birlikte yeşil ve sarının bu yılın ev dekorasyonlarında çok çok kullanılacağı da konuşulanlar arasında. Eğer evinizin rengini değiştirecekseniz ve moda dünyasını yakından takip ediyorsanız bu yıl en modern ev içi boya renkleri menekşe rengi, sarı ve beyaz gibi tonlar olacak unutmayın. Modern olmakla trend olmak arasında minik farklar olduğunu, her trend olanın modern olmadığını unutmamak lazım tabi.

Bu yılın en modern ev içi boya renkleri ve bu renkler ile boyanmış tüm ev örneklerini bir araya topladık, hepsini galerimizde görebilirsiniz. Bu renklerin uygulandığı yatak  odası, mutfak hatta daha farklı oda örneklerini de galerimizde bulabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir