Ev Aksesuarları

En Modern Ayakkabılık Modelleri

Tüm iç ve dış mekan dekorasyonlarını temelde iki kategoriye ayırabiliriz. Birincisi ana mobilya ve materyal seçimi ikincisi ise aksesuarlar. Bu aksesuarlar sadece süsleme amaçlı olarak değil aynı zamanda kullanıma yönelik akseusarlar da olabilir. Bunların dışında bir de yardımcı mobilya seçimi konusu vardır. Her ne kadar çok basit gibi görünse de aslında en fazla zaman alana eşyalardan bir tanesidir. Çok fazla modeli ve çeşidi olduğu için bunların arasından en uygunu hangisi karar vermek oldukça zordur. Bu yüzden de biz sizler için ayakkabılık konusunda seçimi kolaylaştırmak için bir araştırma yaptık. En modern ayakkabılık modellerini seçerken sizlere yardımcı mobilya seçimi konusunda da bilgi vermek istedik.

Ayakkabılıkları hazır tasarım olarak satılabildiği gibi bizim kendimizin de kolaylıkla yapabileceği tasarımlardır. Eski ve kullanılmayan kutudur, mobilyadır, sezeliktir bu gibi şeyleri kullanarak oldukça orijinal tasarımlar ortaya çıkarabiliriz. Modern ayakkabılık modelleri bizim bu kendi imkanlarımız ile yapabileceğimiz tasarımlardan daha farklı olarak tasarlanıyor. Çok fonksiyonel olan bu ayakkabılıklar, küçük gibi görünse bile içine bir çok ayakkabıyı alabiliyor. Genelde antrede, koridorda ve evin girişinde bulunan bu küçük mobilyalar evin dağınıklığını ortadan kaldırmak için kullandığımız önemli yardımcılardır. Şık ve kullanışlı olmaları kadar renklerinin tasarımlarının bizim geri kalan mobilyalarımız ile uyumlu olması gerekir. En modern ayakkabılık modelleri genelde portmanto dediğimiz hem kıyafetleri asabildiğimiz hem de içine ayakmabı koyabildiğimiz tasarımlardan biraz uzak aslında. Daha az yer kaplayan, gerektiğinde katlanıp başka bir yere konabilen ayakkabılık tasarımlarıdır. Plastik ve benzeri kullanışsız malzemeler yerine daha çok metal ve tarzı materyallerden yapılır. Bu yılın en gözde ve en modern ayakkabılık modellerini galerimizde görebilirsiniz.

Katlı ayakkabılıklar kadar düz ayakkabılıklar da kullanışlıdır. Modern tasarımlarda ayakkabıların içine geçebilen bir sistem vardır. Metal çubuklar ayakkabıların içine geçer, durduğu sürece daralmasını veya şeklinin bozulmasını önler. Sonrasında siz giymek isted,ğinizde hem temiz hem de şekli düzgün olarak sizi bekliyordur.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir