Ev Dekorasyon Fikirleri

En Modern Ahşap Ev Dekorasyon Ürüneleri

Bazı şeylerin modası asla geçmez. Doğallığın ve kalitenin simgesi olan ahşap  zamansız eşyalardan biri. Siz de evinizi kişiselleştirmek istiyor ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız ahşap ev dekorasyon ürünlerini incelemeye başlamanın tam zamanı! Tarafınızı seçin: Dekoratif ahşap ürünler ile yapılacak küçük dokunuşlar mı ahşap ev içi dekorasyonu gibi büyük değişiklikler mi?

Ev dekorasyonunda ahşap eşyalar

Aslan yattığı yerden belli olur diyenler çok haklı! Evet, bütçelerimiz ve zevklerimiz birbirinden çok farklı. Fakat kapımızı durmadan çalan değişim isteği hepimizde aynı. Özellikle de gözümüzü açıp kapadığımız, huzurlu ve kaliteli bir ortam yaratmaya çalıştığımız evlerimizde. Peki ihtiyaç mı yoksa istek mi? Çünkü ahşap süs eşyaları ile yapacağınız küçük değişikliklerle  evinize yeni bir tarz katabileceğiniz gibi ahşap mutfak tezgahları ya da ağaç masalar gibi tek parça ürünler ile ortama imza atabilirsiniz.

Dekoratif ahşap çerçeveler

Benim ne o kadar param ne de zamanın var diyor ama filmlerde gördüğünüz dağ evlerinin görüntüsünü de aklınızdan çıkaramıyorsanız gelin sizinle ahşap ile iç dekorasyon nasıl yapılır onlara göz atalım! Aslında yapılacak ilk şey başlayacağınız noktaya karar vermek. Banyo mu, yatak odası mı yoksa evin girişi ile mi başlayacaksınız? Fakat biz şimdi bunu yapmayalım ve evin her bölümüne adapte edebileceğimiz detaylar neler olabilir ona yoğunlaşalım.

Mutfak, banyo demeden evin her bölümünde rahatlıkla kullanılabileceğiniz bir önerimiz var: Çerçeve.  Önce duvarınızın fotoğrafını çekin ve elde etmek istediğiniz görüntünün şemasını çıkarın. Böylece süprizlere yer bırakmamış ve duvarın bitmiş halinin nasıl olacağını görmüş olacaksınız.  Sonraki adım çıkardığınız şemaya göre ahşap çerçeve almak olmalı. Var olan çerçevelerinizi değerlendirebileceğiniz gibi yapı marketlerden alacağız eskitme boya ve spreyler ile yeni bir hava yaratmanız da mümkün! Tonlarının farklı olması sizi korkutmasın, aralarında uyum yakalamanız yeterli. Çerçeveleri duvara sabitlemeden önce şemanıza göre tüm çerçeveleri bir araya getirerek bakmayı ( örneğin yerde ) ve ondan sonra duvara sabitlemeyi unutmayın!

Ev dekorasyonunuz için ahşap duvar rafları

Yine evin her bölümü için tercih edilebilecek dekorasyon fikirlerinden biri! Duvarlarınız boş ve sıkıcı olmaktan kurtulup ahşabın verdiği kaliteli havaya kavuşacak, aynı zamanda da dekorasyon ürünleriniz ya da kitap- cd gibi eşyalarınız kendilerine yeni bir saklama alanı bulmuş olacak. Seçeceğiniz ahşap duvar rafları ile tek hamlede birçok fayda sağlamanız mümkün! Çünkü hepimiz ekstra saklama alanlarını seviyoruz.

Dekorasyon fikirleri: Ahşap aynalar

Ayna, ayna söyle bana! Hangi dekoratif objeyi tercih etsem ki her oda da iş görsün, küçük alanları büyütsün? Aynalar, oldukça ekonomik ve bir o kadar da oyun değiştirici! Bu yüzden de kullanmayı sıklıkla önerdiğimiz ürünlerden biri J Kullanılacak oda ve duvarın boyutuna göre elinizde var olan aynalardan faydalanabileceğiniz gibi her yerde yaygın olan yapı marketlerden de satın almanız mümkün.

Evin girişinde, yatay pozisyonda konumlanan uzun aynalar eve adım attığınız gibi ferahlık verirken evin kalitesini anında arttırıyor. Unutmayın aynayı illa ki duvara sabitlemek zorunda değilsiniz. Duvara yaslı konumlanan büyük aynalar ile odalarınızda dergiden çıkma bir hava yaratmanız an meselesi.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir