Oturma Odası Dekorasyonu

En Lüks Koltuk Takımları ve Fiyatları

Misafirlerimiz her an gelebilir, işten çıkıp eve giderken arkadaşlarımızı yemeğe davet edebiliriz, eşimiz ya da çocuğumuz hiç planda olmayan bir misafir ile akşam yemeğine veya bir kahveye gelebilir. Düzenli, toplu ve şık bir salon dekorasyonu ile tüm bu beklenmedik misafirlere hazırlıklı olmak gerekir. Siz en güzel koltukları, en güzel salon mobilyalarını kolaylıkla bulun, evlerinizi şıkır şıkır dekore edin diye en lüks koltuk takımları ve fiyatlarını sizler için bir araya getirdik. Lüks kavramı çok göreceli bir kavram olduğu için biz kendimizce lüks bulduğumuz markaların gösterişli tasarımlarını bir araya getirmeye çalıştık. Galerimizde görebileceğiniz koleksiyonlar içerisinde en klasik salonlar için hazırlanmış salon takımları da vardır, gençlere yönelik daha spor ve sade salonlar için de koltuk takımları vardır. Koleksiyonların fiyatları da tabiki malzemesine, kullanılan tasarıma göre değişmektedir.

Lüks koltuk takımları genel olarak iddial tasarımlardan oluşur. Altın varaklı olmasa bile bazıları altın kaplama koltuk kollarına, kabartma tasarımlarına sahiptir. Ağır klasik tarzda bir salon dekorasyonu yapmayı planlıyorsanız bu tarz koltuklar tam size göre! Kıvrımlı kollar, kabartma tasarımlar en sıradan bir koltuğu bile çok farklı bir tarza sokuyor. En lüks koltuk takımları koleksiyonlarına baktığımızda ilk olarak klasik süslemeli ve varaklı koltuk takımlarını görüyoruz. Salonunuzda bu tarz bir koltuk takımı kullanmanız durumunda salonun kalan kısımlarında da buna uygun tasarım ögeleri kullanmanız gerektiğini unutmayın. Mesela duvarlarda ağır renk tonlarını içeren duvar kağıtları veya duruşu olan duvar boyaları kullanmak gibi. Aynı şekilde gösterişli çerçeveleri olan tabloları da bu tarz bir salon dekorasyonunda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Lüks salonların olmazsa olmazı olan kadife kruaze perde modellerini de unutmamak lazım tabiki.

En lüks koltuk takımları ve fiyatları, hem markasına göre hem de takımın büyüklüğüne göre değişmektedir. En uygun fiyatlı koltuk takımları beş bin türk lirası civarından başlarken bu rakam on binlere kadar çıkabilir. Lüksün bildiğimiz gibi bir sınırı yoktur. Siz ne kadar lüks isterseniz o kadar fazlasını bulabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir