Genel Dekorasyon

En Klasik Ev Duvar Kağıtları

Yaratıcılığın sınırlarının zorlandığı ev dekorasyonları ile dekorasyona farklı bir boyut geldi. Klasik tasarımların yerine farklı yaklaşımlarla hazırlanan sıradışı dekorasyon fikirleri oluştu. Boya badana ile istenilen duygunun verilemediği ev tasarımlarında bir zamanların sevilen duvar kağıtları eski yerini aldı. Bir süre önce tam bir işkence olan duvar kağıdı uygulamasının kolaylaşması sayesinde dileyen herkes ev dekorasyonunda ev duvar kağıtları ile mucizeler yaratmaya başladı. En klasik ev duvar kağıtları da en modern dekorasyon fikirlerinin önemli bir parçası olarak hayatımızda yerini aldı. Kendiliğinden yapışkanı dahi olan duvar kağıtları ile tüm evi kaplamak çocuk oyuncağı haline geldi. Kolayca uygulanabilen bu duvar kağıtlarının sökümü de oldukça kolay.

Yenilikçi ama klasik

Modayı, trendleri belirleyen bazı markalar vardır. Bu markalar saç modellerinden makyaj trendlerine, giyim tarzlarından giyim renklerine kadar öncülük yapar. Tıpkı tüm moda sektöründe olduğu gibi ev dekorasyonu ve dekorasyon sektöründe de trendleri belirleyen öncü firmalar vardır. Bu yılın trendleri belirleyen öncü firmaları klasik ev dvar kağıtlarını farklı, modern bir üslupla harmanlayarak yenilikçi bir tarz belirlediler. Desenli, çizgili, çılgın görüntülere sahip üç boyutlu duvar kağıtlarının yerine eski moda desenler baz alınarak çizilmiş minimalist, gösterişten uzak ve sade duvar kağıtları çıkarıldı. Klasik, ağır bir salon dekorasyonunda kullanabileceğiniz bu duvar kağıtlarını isterseniz en sade yatak odası dekorasyonlarında bile kullanabilirsiniz. Duvarlarınızı daha önemli ve dikkat çekici bir hale getirmenin en iyi yolu olan duvar kağıdı uygulamaları, mekanın özelliklerine göre değişik tarzlarda hazırlanabilir.

Duvar panelleri ve duvar kağıdı uyumu

Duvarınızın taş olmadığı halde taş görünümlü olmasını istiyorsanız artık duvarı yıkıp taştan yapmaya gerek kalmadı. Gerçeğinden daha şık bir görünüme sahip duvar panelleri aklınıza gelen tüm görünümleri kolaylıkla duvarlarınıza uygulamanızı sağlıyor. Duvar panellerinin en uyumlu olduğu ekürisi duvar kağıtları da ardından dekoru tamamlamaya yetişiyor. Duvar panelleri ve kağıtlarının beraber kullanımı hakkında da bilgiler vereceğiz ileride. Birbirine uyumlu dekorasyon ve duvar kağıdı kullanımı hakkında daha fazla bilgiyi ithal ev duvar kağıtları yazımızdan alabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir