Genel Dekorasyon

En İyi 14 Mobilya Markaları Listesi 2023

Günümüzde özellikle yeni ev kuracak, evini yenileyecek ya da yeni evlenecek insanların en çok araştırdığı konulardan birisi de en iyi mobilya markaları olarak karşımıza çıkmaktadır. Aslında sıfırdan ev kurmak her zaman daha planlı bir şekilde ilerlese de evi tekrardan yenilemek ve eksiklere göre mobilya satın almak bazı durumlarda zorlayıcı olabilmektedir. Özellikle yeni alınacak olan mobilyaların kalitesi ve sağlamlığı her zaman ön planda tutulan bir konu olarak belirtilmektedir.

Enza Home

 

Kuruluş Yılı: 1976

Firma Merkezi : İstanbul

Herkesin bildiği gibi Enza Home aslında Yataş firmasına ait bilindik bir marka olarak karşımıza çıkmaktadır. Ürettiği her mobilyanın belirli bir konsepti bulunduğu bilinmektedir. Özellikle müşteri memnuniyetini temel alarak çalışmalar yürüten söz konusu markanın, dünya üzerinde en çok bilinen ve kalitesine güvenilen bir marka olduğu görülmektedir.

Bellona

Kuruluş Yılı: 1997

Firma Merkezi : Kayseri

Oldukça köklü bir geçmişi olduğu bilinen Bellona mobilya markasının tam olarak 1997 yılından beri hizmet verdiği bilinmektedir. Yapmış olduğu mobilyaların sağlamlığı ile kalitesinin ön planda olduğu belirtilen Bellona mobilyalarının kullanıcıları tarafından da kaliteli olarak değerlendirildiği karşımıza çıkmaktadır.

Kelebek

Kuruluş Yılı: 1935

Firma Merkezi : İstanbul

Bellona markasından da köklü bir geçmişi olduğu bilinen Kelebek mobilyanın 1935 yılında ilk hizmetini verdiği belirtilmektedir. Özellikle genç odası gibi mobilyalarının oldukça sık tercih edildiği bilinen bu markanın da oldukça şık mobilya tasarımlarının olduğu görülmektedir.

Mudo Consept

Kuruluş Yılı: 1964

Firma Merkezi : İstanbul

Son zamanlarda adının sık sık duyulduğu bilinen Mudo Consept aslında 1964 yılında kurulmuş olan bir mobilya markası olarak karşımıza çıkmaktadır. Kaliteli ürünleri ile kendinden bahsettiren söz konusu mobilya markasının aynı zamanda oldukça estetik ürünlerin altında da imzasını taşıdığı bilinmektedir.

Ikea

Kuruluş yılı: 1930

Firma Merkezi : İsveç

İsveç temelli bir marka olduğu bilinen Ikea’nın günlük yaşam için gerekli olan tüm ihtiyaçları karşılayan bi mobilya ve eşya mağazası olduğu bilinmektedir. Özellikle markanın sahip olduğu kalite ve yapısı ile birçok birey ev ihtiyaçlarını Ikea mağazasından karşılamaktadır. Günümüzde özellikle genç bireyler tarafından tercih edeline bu markanın son zamanlarda orta yaşlı bireyler tarafından da sık sık tercih edildiği karşımıza çıkmaktadır.

Adore

Kuruluş Yılı: 1990

Firma Merkezi : Ankara

Kaliteli ve ucuz ürün denildiğinde akla gelen mobilya markalarından birisi de Adore mobilya olarak görülmektedir. Oldukça uygun fiyatlı ürünlerinin olması ile müşterilerini kendine çeken bu markanın ürünlerinin kaliteli olduğu da bilinmektedir.

Mondi

Kuruluş Yılı: 1993

Firma Merkezi : Kayseri

Kayseri’de kurulduğu bilinen Mondi mobilya markasının özellikle koltuk takımları ile ün yaptığı görülmektedir. Üretmiş olduğu koltuk takımlarının sahip olduğu benzersiz estetik görüntülerinin yanı sıra kaliteli ürünler olması ile müşteriler tarafından sık sık tercih edilmektedir.

Alfemo

Kuruluş Yılı: 1997

Firma Merkezi : İzmir

Diğer markalardan bağımsız olarak kendine özgü bir mobilya tarzı olduğu bilinen Alfemo mobilyaların sahip olduğu garanti süresinin de diğer mobilya markalarına göre bir tık daha uzun olduğu görülmektedir. Yılın çoğu bölümünde çeşitli kampanyalı ürünler de sunarak uygun fiyatlı mobilya satışını gerçekleştirdiği bilinen söz konusu bu mobilya markasının tercih edilen markalardan olduğu belirtilmektedir.

İstikbal

Kuruluş Yılı: 1957

Firma Merkezi : Kayseri

Bellona markası kadar bilinen bir diğer mobilya markası da İstikbal olarak görülmektedir. Aslında söz konusu bu iki marka kardeş markalar olarak belirtilmektedir. Genel itibari ile insan vücuduna en uygun yapılarda mobilya ürettiği görülen İstikbal mobilyalarının yatak modelleri en sık tercih edilen yatak mobilyaları arasında sıralanmaktadır.

Lazzoni

Kuruluş Yılı: 1947

Firma Merkezi : Ankara

Ürettiği estetik mobilyaların yanı sıra oldukça şık ürünlere de sahip olduğu bilinen Lazzoni mobilyalarının en sağlam ve dayanıklı mobilya markaları listesi içerisinde olduğu görülmektedir. Yılın belirli zamanlarında çeşitli kampanyalar ile birlikte uygun fiyatlı ürünler sattığı da bilinmektedir.

Çetmen

Kuruluş Yılı: 1962

Firma Merkezi : İzmir

Oldukça farklı mobilya tasarımlarının olduğu bilinen Çetmen mobilyanın ülkemiz içerisinde dikkat çeken mobilya markaları arasında olduğu karşımıza çıkmaktadır. Aynı zamanda oldukça dayanıklı mobilyalara sahip olduğu bilinen bu mobilya markasının diğer mobilya markalarına göre biraz daha uygun fiyatlı olması, yeni ev kuracak bireyler için ya da evini yenileyecek bireyler için bir tercih sebebi olduğu da görülmektedir.

Modalife

Kuruluş Yılı: 1990

Firma Merkezi : Ankara

1990 yılından itibaren hizmet verdiği bilinen Modalife mobilya markasının konsept şeklinde mobilya satışında bulunduğu görülmektedir. Özellikle düğün paketi gibi paketli mobilyaların satışında ülkemiz içerisinde bir numarada yer aldığı söylenen söz konusu mobilya markasının oldukça uygun fiyatlı ve bunun yanı sıra dayanıklı ürünlere sahip olduğu karşımıza çıkmaktadır.

Doğtaş

Kuruluş Yılı: 1972

Firma Merkezi : İstanbul

Geçmişten günümüze adını sık sık duyduğumuz mobilya markalarından birisi de Doğtaş mobilya olarak bilinmektedir. Ev için gerekli olan tüm mobilyalara ve setlere sahip olduğu bilinen bu mobilya markasının aynı zamanda oldukça estetik tasarımlarının da olduğu belirtilmektedir. Sizler de estetik ve şık mobilya arayışındaysanız, Doğtaş mobilyalarına bir göz atabilirsiniz.

Çilek

Kuruluş Yılı: 1995

Firma Merkezi : Bursa

Özellikle genç ve çocuk odası takımları ile oldukça yoğun ilgi duyulan Çilek mobilya markasının aynı zamanda kaliteli ürünlere sahip olduğu karşımıza çıkmaktadır. Yıllardan gelen o bilindik haliyle kaliteli ve uygun fiyata sahip çocuk ve genç odası denildiğinde akla gelen ilk mobilya markası Çilek mobilya belirtilmektedir. 

BONUS MARKA TAVSİYESİ

Konfor

Kuruluş Yılı: 1978

Firma Merkezi : İzmir

Ülkemizde en sağlam mobilya markaları arasında yer alan bir diğer mobilya markası da Konfor mobilya olarak görülmektedir. Hem kaliteli ürünlerinin olması hem de uygun fiyatlı satılması söz konusu mobilya markasını cezbedici mobilya markaları arasında görülmesini sağlamaktadır.

 

Türkiyedeki En İyi 14 Mobilya Markaları Listesi 2023

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir