Oturma Odası Dekorasyonu

En Güzel Siyah Gri Oturma Odası Dekorasyonları

Günümüz ev mimarisinde salon ve oturma odası birleşti. Kapısı misafir geldiğinde açılan, her yıl iki kez kesin dip bucak temizlenen, herhangi bir misafir gelmeden acel tecel temizlenen, genelde evin en güzel ve özel eşyalarının bulunduğu ama herkesin girmesinin yasak olduğu salonlar artık tarihe karıştı. Kocaman vitrinlerin içerisinde onlarca kıymetli cam eşya ile muhafaza edildiği güzel salonlarımızın yerini gündelik kullanım için gündelik eşyalar ile bezenmiş oturma odası-salonlar aldı. Temizlikten bıkan odam artık her gün temizlenmediğinde kirli görünmesin lütfen diyen yeni nesil ev sahiplerine, bu oturma odası salon odaları için harika bir dekorasyon önerimiz var. Siyah- gri dekorasyonlar. En güzel siyah gri oturma odası dekorasyonları ve örneklerini sizler için bir araya getirdik. Bu örnekler ve tavsiyeler içerisinde hem salona hem oturma odasına uygun olabilecek örnekler bulabilirsiniz. Sonra kendi tarzınıza hangisi daha uygunsa onu kullanabilirsiniz.

Siyah gri oturma grupları

Bir oda dekorasyonunda temel renkleri belirleyen aslında iki şey vardır. Bunlardan birincisi duvar renkleri ikincisi ise odanın temel mobilyaları. Oturma odası ve salonların temel mobilyaları da tabiki oturma gruplarıdır. Bu mobilyaların odanın havasını ve dekorasyonunu direk etkilemesi için çok büyük olmasına da gerek yoktur. Her durumda odanın dekorasyonunu değiştirecektir. Siyah gri oturma grupları sadece siyah ya da sadece gri olarak tasarlanabilir. Eğer koltuklar sadece siyahsa odanın kalanında siyah kullanmadan dekorasyon rengini dengelemek gerekir. Yoksa ortaya kapkaranlık bir durum çıkar. Ama oturma gruplarınız eğer  gri tonlarında ise genel dekorasyonda istediğiniz rengi kullanmak konusunda özgürsünüz.

Muhteşem bir oturma odası için ip uçları

Mobilya tarzınıza göre bir aydınlatma tarzı belirleyin. Rustik bir mobilya tarzı mı seçtiniz ona göre rustik aydınlatma modelleri kullanın. Kocaman koltuklarla havalı ve loş bir dekorasyon mu oluşturdunuz, o zaman sadece bazı bölgeleri aydınlayarak mistik, gizemli bir hava yaratın. Aydınlatma konusu çok önemlidir ancak bunun dekorayonunuz ile uyumlu olmasına lütfen dikkat edin. Hem mobilyalar hem de aydınlatma örnekleri için galerimize göz atabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir