Salon Dekorasyonu

En Güzel Salon Modelleri

Dekorasyon fikirleri oluşturulurken en çok dikkat edilen alan evlerde salonlardır. Günün büyük bir bölümü bu mekânlarda geçtiği için bireyler özellikle salon kısımlarını dekore ederken çok özenli davranırlar.

Belirtildiği gibi oluşturulan salon modelleri ve resimleri ise karşımıza pek çok farklı seçenekle çıkmaktadır:

Beyazdan Vazgeçemeyenler İçin

En Güzel Salon Modelleri

Salon dekorasyonlarında beyaz en çok kullanılan renkler arasındadır. Her ne kadar çabuk kirlendiği ve kullanışlı olmadığı düşünülse de beyaz ağırlıklı oluşturulan dekorasyon fikirleri her zaman kullanıcıların dikkatini çeker durumdadır. Ancak ortamın çok beyaz kalıp yavanlaşmaması adına renkli aksesuarlar ya da perdeler tercih edilmektedir.

Mavi Ve Tonları İle Oluşturulan Salonlar

En Güzel Salon Modelleri

2017 salon modelleri arasında en çok öne çıkan renkler arasında pastel renkler bulunmaktadır. Mavi ve pembenin açık tonlarının kullanıldığı yeni sezon salon modellerinde bu sayede mekânlarda ferahlık yaratmak amaçlanmış ve boyut kazandırılmaya çalışılmıştır.

Canlı Ve Parlak Renkler

En Güzel Salon Modelleri

Yukarı da belirtilen pastel tonların aksine salonlarında canlı ve iddialı renkleri kullanması seven müşteriler de bulunmaktadır. Kırmızılar ya da turuncunun tonları ile mekâna renk katmayı amaçlayan bireyler bu sayede daha enerjik bir görüntü ile en güzel salon modelleri oluşturmaktadırlar.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir