Salon Dekorasyonu

En Güzel Salon İç Dekorasyon Örnekleri

Iç mimarinin tüm imkanlarını sergileyerek hazırlayabileceğiniz muhteşem salon iç dekorasyon örnekleri ile karşınızdayız. Işıl ışıl bir salon dekorasyonu oluşturmak isterseniz bej rengi veya krem rengi gibi renklerin naif tonlarını kullanabilirsiniz. Zarif avize modelleri ile birleştirebileceğiniz bu iç dekorasyonda yine krem rengi tonlarla bezeli salon koltukları tercih etmelisiniz. Zarif ve naif bir salon havası yaratmak için, krem rengi tonlarındaki deri berjer koltukları minik sehpalar ile kullanın.

Hem oturma alanı hem yemek alanı

Yemek odalarının salonun bir kısmını kapladığı oda tasarımları son zamanlarda en çok kullanılan tasarımlardır. Mutfakların küçük olduğu ya da ayrı bir yemek odası bulunmayan evlerde büyük salonların bir kısmının yemek odası olarak düzenlenmesi en doğru dekorasyon yöntemidir. Bu kısma isterseniz yemek odası takımı, büfe ve vitrin yerleştirebilirsiniz. Isterseniz de tamamen kendi zevkinize göre farklı, orijinal bir dekorasyon yapabilirsiniz. Modern dekorasyonda aklın sınırlarını zorlayan yenlikçi ve fütüristik tasarımlar uygulanabilir. Sizin ihityacınız olan sadece karar vermektir. Karar verme sürecinde de ne kadar çok farklı iç dekorasyon örnekleri inceleyebilirseniz o kadar çeşide hakim olursunuz. Çeşitlilik size fikir verir. Aynı zamanda neden sonuç ilişkisine de bakmanız gerekir. Yani bu tarz bir evde bu tarz bir dekorasyon tercih edilmelidir ya da bu tarz bir oda da bu tarz bir dekorasyon tercih edilmelidir gibi konuları biliyor olmanız gerekir.

Zıt renklerin karmaşasını dekore edin

Her zaman birbirini tamamlayan renkler ya da birbirine uygun dekorasyonlar tercih edilecektir diye bir kural yoktur. Aklınıza gelen tüm renkleri diğer tüm renkler ike kullanmak mümkündür. Dışarıdan bakıldığında soğuk gibi duran gri çizgiler aslında ortama çok farklı bir hava katabilir. Çizgilerin dilini kullanmayı bilenler için çizgili koltuk modelleri salon iç dekorasyonunda farklı bir yaklaşım olabilir. Bu tarz bir odayı değişik renklerdeki laminat parkeler ile tamamlayabilirsiniz. Gri renk ve tonlarındaki laminat parkeler alışılmışın dışında bambaşka bir ortam yaratmanıza yardımcı olur. Iç dekorasyon konusunda daha fazla fikir almak için en modern iç dekorasyon fikirleri yazımıza göz atabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir