Genel Dekorasyon

En Güzel Mobilya Modelleri

En güzel mobilya modelleri olarak gri tonun cazibesinin kullanıldığı sade görünümlü sarı renk ile hareketlendirilmiş bir otuma gurubu seçebilirsiniz. Odanın duvarlarının taş döşeme panelleri ile hareketine gri ve sarı renk tonları ile sade bir oturma gurubu havası oluşturabilirsiniz.

Mobilya modelleri ve resimleri şeklinde sunulan dekorasyon çeşitleri olarak birçok seçenek imkânı vardır. 2017 en güzel mobilya modelleri sadelik ve doğallıktan yana oluşacak gözüküyor.

Beyaz renk her zaman zirvede olacaktır. Füme ile grinin oluşturduğu üç boyutlu paneller ile hareketlendirilen duvarların ahengine, beyaz yemek odası gurubu ayrı bir hava katacaktır. Sadelik ve şıklık, boydan cam ile tercih edilen noktaya ulaşır.

Duvarların, romantik ve cezbeden rengi olan kırmızı ile bezenmesi ile oluşturulan yatak odası, tavanın spot ve ışıklandırması ve beyaz takım ile ayrı bir ambiyans oluşturuyor. Beyazın çekiciliğine yerdeki zarif kırmızı halı da ayrı bir hareketlilik katıyor.

Turkuaz renk bu senelerde zirvede gözüküyor. Duvarlardaki barok işlemelerin yanında turkuaz duvar hareketlendirmesinin oluşturacağı havayı, koltukların aynı renk, kalanların beyazın açıcılığı ile bezenerek tarz oluşturuyor.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir