Yatak Odası Dekorasyonu

En Güzel 20 Yatak Odası Avize Modelleri

Avize modelleri, ev dekorasyonunu tamam olmuş dedirten parçasıdır. Oturma odasından salona, mutfağa ve hatta antreye kadar her yere uyum sağlayan, eksik olduğunda yokluğu fark edilen, evin havasını tamamlayan avize modelleri. Özellikle klasik ev dekorasyonu özellikleri taşıyan, büyük ve süslü evlerde avize olmazsa olmaz. Daha önceki yazılarımızda oturma odası ve salonlarda kullanabileceğiniz avize modelleri ve özelliklerinden bahsetmiştik. Bu yazımızda ise her tarza uygun yatak odası avize modellerinden bahsedeceğiz.

Yatak odasında ışıklandırma nasıl olmalıdır?

Yatak odasında iyi uyumak ve dinlenebilmek için ışıklandırmanın loş olması gerektiğinden, göz yorucu olmaması gerektiğinden bahsetmiştik. Avize modelleri genel olarak büyük ve çok aydınlık lambalar gibi düşünülse de aslında oldukça loş ışıklı şık modelleri de vardır. Yatak odalarında aydınlatma tavana yansıtmalı, sıcak gün ışığı renklerinde olmalıdır. Bunun dışında yatak baş ucunda komodin üzerinde lambalar da yatakta kitap okumak gibi şeyler için kullanılabilir.

En kullanışlı yatak odası avize modelleri hangileridir?

Aşağı uzanan sarkıtlı ya da sarkıtmalı adı verilen avize modellerinden çok daha spor, sade avize modelleri yatak odaları için uygundur. Ne kadar aydınlık verecek bir model olduğu size bağlıdır ancak modelini spor seçmenizde fayda var. Kağıt ve doğal malzemelerden yapılmış avize modelleri de aslında yatak odası için gayet uygun lambalardır.

En güzel 20 yatak odası avize modelini, dekorasyon içerisindeki uyumunu galerimizdeki örneklerde görebilirsiniz. Beğendiğiniz modelleri sizin de yatak odanıza uygunsa satın alabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir