Yatak Odası Dekorasyonu

En Farklı 15 Yatak Odası Takımı Modeli

Her odanın kendine ait bir havası, bir atmosferi konsepti vardır. Daha kapıdan girer girmez bu havayı yansıtır. Tıpkı her evin sıcak, mesafeli, ciddi ya da keyifli bir havası olması daha evin ana kapısından girer girmez bu havanın hissedilmesi gibi. Bu yazımızda sizlere en farklı 15 yatak odası takımı modeli ile yapılan en farklı dekorasyon örneklerini bir araya getirdik.

Farklı yatak odası takımları bize farklı ortamlar yaratma imkanı verir. Ancak bunu yapabilmek için de ilhama ihityacımız vardır. Kimse dekorasyon uzmanı ya da harika bir tasarımcı olarak doğmaz. Evleri dizayn eden iyi tasarımcılar genelde o zamana kadar yapılmış tüm dizayn örneklerine hakimdir. Ne kadar çok örnek görürseniz, bilirseniz o kadar fazla fikre sahip olursunuz. Şiir yazmak ya da kitap okumak gibi düşünebilirsiniz. Yazar ya da şair olmak isteyen biri tecrübeli iyi bir yazara sorsa, dese ki ben yazar olmak istiyorum nereden başlamalıyım. Yazarın söyleyeceği şey şudur, öncelikle daha önce yapılmış olanları incele. Hepsini incele ve hepsine hakim ol. Sonra trendler hakkında bilgi sahibi ol ki var olanlar ile kendi fikirlerini bir araya getirip yeni şeyler yapabilesin. bu , her konuda geçerlidir. Önce var olan başkalarının yaptıklarını inceleriz sonrasında da kendi fikirlerimize geçeriz.

Farklı yatak odası takımı modeli, klasik takımlardan farklı olarak değişik tarzdaki mobilyalardan oluşur. Yatak odasının kapısından girdiğimiz gibi bizi uykuya, dinlenmeye, gevşemeye sevk eden mobilya tasarımlarından oluşur. Eskieden mobilya takımları birbirinin aynısı renk ve desenlerden oluşan ürünler bir araya gelerek yapılırdı. Şimdilerde ise mobilya seçimleri tamamen takım kavramından uzak. Salonlarda, oturma odalarında ya da yatak odalarında birbirinden alakasız olmayan renk ve desenlerde ancak özgün tasarımların bir araya gelmesi ile oluyor.

Yatak odası dekore edilirken, genellikle kurallardan bahsedilemez. Çünkü yatak odanız size ait, size özel bir mekandır. Bu sebepten ötürü bu mekanın tüm dekorasyonu sizin beğeninize ve zevkinize kalmış durumdadır. Yatak başlığından yatak, dolap ve ayna seçimine kadar tamamen size ait olan bu dekorasyonda konfor ön planda olmalıdır.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir