Genel Dekorasyon

En Ekonomik Ikea Düğün Paketi Önerileri

Ikea markası, iskandinav ev dekorasyonu kültürünü baz alan, bizim klasik ev dekorasyonu tarzımızdan çok uzak bir markadır. Sadelik, beyazlık, parlak ve ferah ev dekorasyonu fikri ile yola çıkan marka ülkemiz dahil dünyanın bir çok yerinde aşırı ilgi ve sevgi ile karşılanmıştır. Ikea yatak odalarından mutfaklara, çocuk odalarından salonlara kadar her yerde en sevilen mobilya markalarından biri olmuştur. Biz de bu harika markanın düğün zamanı genç çiftler için kurulabilecek takımlarından setler hazırlayarak, yeni evlenecek çiftlere yardımcı olmak istedik.

Ikea düğün paketi önerileri denince aklınıza klasik düğün paketleri ya da çeyiz paketleri gelmesin. Çünkü ikea markasının özel olarak paket halinde sattığı ürünleri yok. Çeyiz paketini ancak siz kendiniz oluşturabilirsiniz. Düğün paketi hazırlarken beyaz eşyaların hiç birini seçemezsiniz. Buradan sadece mobilya seçimi yapabilirsiniz.

Ikea mobilyalarının en önemli ve en güzel özelliği, her bütçeye ve tarza uygun olması. Yani en modern ve aykırı tarz için de en klasik tarz için de burada mobilya bulmak mümkün. Ayrıca 10 yıl garantili aşırı pahalı bir masanın yanında oldukça basit ancak şık bir şekilde tasarlanmış çok uygun fiyatlı bir masa bulmak da mümkün.

İkea düğün paketlerini oda bazlı ya da bir kaç oda bir arada tüm ev gibi düşünebilirsiniz. Biz örneklerimizde daha çok oda bazlı paketler hazırladık. Bu paketlerde beş bin tl gibi fiyatlara oldukça kullanışlı ve sade odalar dekore edebilirsiniz. Aynı şekilde daha yüksek fiyatlarla da oda dekore etmek mümkün.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir