Diğer

Doğum Günü Oda Süsleme Örnekleri

Evde ya da dışarıda nerede olursa olsun doğum günü partisi hazırlamanın en zor kısmı mekanı süslemektir. Eğer bunun için profesyonel bir etkinlik firması ile çalışmıyorsanız parti süsleme işi için baya zaman gerekecek demektir. En güzel ve farklı doğum günü süsleme örnekleri sizlere fikir verme açısından oldukça faydalıdır. Bu sayede farklı tasarımları görebilir, hangi malzemeler ile ne tarz süslemeler yapabilir ve hangi konsepte uyarlama yapabilirsiniz yardımcı olur.

 

Evde doğum günü süsleme örnekleri

Partiyi evde yapmaya mı karar verdiniz? O zaman hemen süsleme çalışmalarına başlamak gerekir. Size yardımcı olacak bir kaç arkadaşınız varsa hiç de o kadar zor olmayacaktır. Ister süsleri de kendiniz hazırlayın isterseniz de parti süsleri ve malzemesi satan herhangi bir yerden satın alın iki türlü de dilediğiniz süslemeleri yapabilirsiniz. Evde doğum günü süsleme örnekleri içerisinde en özel olanı anı ağacı konseptidir. Gerçek bir ağacın dallarını ya da kendiniz evde yaptığınız bir ağacı kullanabilirsiniz. Bu ağacı evin bir köşesine yerleştirin. Ağacın dallarına doğum günü olan ve sevdiğiniz kişinin çeşitli fotoğraflarını yerleştirin. Bunu minik süs mandalları ile yapabilirsiniz. Ardından doğum günü partisi boyunca da bir poloroid makine ile gelen herkesin doğum günü çerçevesi ile çekildiği fotoğrafları çıkarıp bu ağacın dallarına asın. Sonrasında herkesin hatırlayacağı harika anıları sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz.

 

Temalı ve konseptli parti fikirleri

Evin içerisini tıpkı terk edilmiş bir gemi gibi döşeyebilirsiniz. Minik aksesuarlar ve duvara yapıştıracağınız bir kaç duvar kağıdı ile kolayca halledebilirsiniz. Bunun yanında doğum günü olan kişinin en sevdiği filmden bir karenin konseptini ortama uyarlayabilirsiniz. Karayip korsanları filminin hayranı olan birinin doğum gününde odanın filmdeki gemi gibi görünüyor olması ve gelen tüm misafirlerin de oradaki korsanlar gibi giyinmiş olması harika ve unutulmaz bir doğum günü ortamı oluşturabilir.

Minikler için bol bol balonlar

Içine helyum gazı konmuş balonlar günlerce hatta bazen haftalarca havada kalabilir. Bu balonların en renklilerinden alıp ucuna uzun kurdeleler bağlayıp kurdelelerin ucuna da sevdiğiniz fotoğrafları yapıştırıp tüm odayı bu şekilde doldurabilirsiniz. Özellikle miniklerin en sevdiği balonları el yapımı kendi hediyeleriniz ile de birleştirebilirsiniz. Doğum günlerinde sevdiklerinize verebileceğiniz el yapımı hediye fikirleri için de evde yapılabilecek kolay hediyeler yazımıza göz atabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir