Salon Dekorasyonu

25+ Doğtaş Oturma Grubu Modelleri ve Fiyatları

Üretim alanı Çanakkale de bulunan doğtaş mobilya farklı tasarımları, dikkat çeken renkleri ve kaliteli mobilyası ile en çok merak edilen ve tercih edilen markalar arasında yerini almaktadır. Doğtaş oturma grupları ile ilgili araştırmalar yaptığımız bu yazımızda doğtaş mobilya fiyatları ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Doğtaş fiyat listesine baktığımızda her bütçeye hitap eden modelleri ile kullanıcı dostu olma özelliğini taşıdığını da görmekteyiz. Sizler için hazırladığımız doğtaş oturma grubu gelin birlikte inceleyelim.

Doğtaş monarch prime oturma grubu nakit fiyatı 9.625 liradır. Sırt destekli, göz alıcı tasarımı ile beğenilen doğtaş oturma grubu modelidir.

Doğtaş rosalina oturma grubu nakit fiyatı 9.750 liradır. Retro renk modası ile tasarlanmış zarif ve elegan tarzı yansıtan doğtaş oturma grubu modelidir.

Doğtaş daniela oturma grubu nakit fiyatı 9.950 liradır. Deri ve kadife kumaşı bir arada kullanılması ile dikkat çeken tasarım koltuk beğenilerek tercih edilmektedir.

Doğtaş lounge oturma grubu nakit fiyatı 10.750 liradır. Kapitone işçiliği ile dikkat çeken model  lüks tarzı evinde yansıtmak isteyenlerin tercihidir.

Doğtaş nadıa köşe oturma grubu nakit fiyatı 4.490 liradır. Özellikle küçük evi olanların tercih ettiği şık ve göz alıcı doğtaş oturma grubu modelidir.

Daha fazla doğtaş oturma grubu modelleri için aşağıda paylaştığımız galerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir