Genel Dekorasyon

Doğal Taş Görünümlü Duvar Kaplama Uygulama Fikirleri

Çok katlı apartman dairelerinin dekorasyonu klasik villa tipli müstakil ev dekorasyonlarına göre daha farklıdır. Genelde daha basit ve sade daha doğru bir tabirle aslında pratik dekorasyonlar tercih edilir. Artan apartman ev kültürü bizi bu tarz evlerin dekorasyonuna da özen göstermeye doğru yönlendiriyor. Yani büyük müstakil evlerin giderek azaldığı, farklı büyüklükteki apartman dairelerinin çoğalması, bu kadar yaygın hale gelmesi bulunulan alanın büyüklüğünden bağımsız olarak daha çok ilgi gösterilmesi gereken yerler haline geldi. Ev dekorasyonlarında özellikle de iç dekorasyonda farklılık yaratmak için kullanılan en temel malzeme taşlardır. Zaman içerisinde kullanımı azalan taşlar artık doğal görünümlü tarz yaratan dekorasyon fikirlerinin vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Ancak bu doğal taşlar hem bulması zor hem de satın alması oldukça pahalı dekorasyon malzemeleridir. Ayrıca uygulaması da uzmanlık gerektiren bu doğal malzemeler için de alternatif malzemeler oluşturuldu. Doğal görünümlü duvar kaplamaları bu ihtiyacı karşılayan uygun fiyatlı, uygulaması kolay malzemelerdir. Doğal taş görünümlü duvar kaplama uygulaması gerçek taş uygulamasına göre oldukça kolay ve kullanışlıdır. Kendiniz gerekli malzemeleri temin ederek bu uygulamayı yapabilirsiniz. Bu tarz kaplama uygulamaları aslında tam olarak kalebodur veya seramik yerleştirilemesine benziyor. Kaplamanın tarzına bağlı olarak değişse de tabana sürülen bir baz ve üzerine yerleştirilen malzemeler olarak kullanılıyor. Genelde görünüşlerine isimlendirilen bu kaplamaları ne şekillerde kullanabiliriz bakalım.

Taş duvar kaplama fiyatları ve özellikleri

Bu taş duvar kaplamalar bir çok açıdan farklılık gösteren malzemelerden oluşur. Bunların içerisinde muşamba kadar ince olan uygulaması kolay ama ömrü kısa modeller vardır. Bu ince modeller fiyat açısından da en uygun modellerdir. Taş kaplamaların içerisinde sırası ile kalınlaşan malzemeler aynı şekilde fiyat değiştirirler. Sevdiğiniz tüm renk ve desenlerde yani istediğiniz taş deseninde bulabileceğiniz bu duvar kaplamalarını isterseniz salon dekorasyonunda, isterseniz oturma odası dekorasyonunda, isterseniz de mutfak dekorasyonunda kullanabilirsiniz. Su geçirmeyen, kalın ve uzun ömürlü olanlarını banyo dekorasyonlarınızda bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dekoratif duvar paneli modelleri yazımızdan farklı fikirler edinebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir