Diğer

Dekoratif Perde

Dekoratif Salon Perdeleri

Dekoratif Perde

Öncelikle salon perdesinde en çok dikkat edilmesi gereken mevzu renk uyumudur. Eğer renk uyumu yakalanmazsa perdeniz son moda da olsa salon takımınız milyon dolar da olsa asla güzel iç açıcı veya içinde bolca zaman geçirebilecek bir ortam olmaz. Perdenizi eğer diktirecekseniz salon takımınızı aldıktan sonra diktirmenizi ve salon takımınızın kumaşına çok dikkat etmenizi öneriyoruz. Sizin için derlediğimiz salon için dekoratif perde resimleri görsellerini incelemenizi tavsiye ediyoruz. Özellikle tavanınız yüksek veya pencereleriniz boydan aşağı camsa kesinlikle uzun perde modellerini seçmenizi öneriyoruz.

Zaten son yıllarda moda olan uzun dekoratif perdeler salonlara daha fresh bir hava katıyor çünkü kısa perdelerden gözüken duvar renkleri perdelerin önüne geçebiliyor. Dediğimiz gibi dekoratif perdeniz olsun istiyorsanız renk uyumuna dikkat edin.

Dekoratif Yatak Odası Perdeleri

Dekoratif Perde

Her dekoratif perdenin arkasında renk uyumu vardır tıpkı sizin için derlediğimiz dekoratif perde resimlerinde göründüğü gibi. Öncelikle hangi renkle kendinizi iyi hissettiğinizi ve yatak odanızda en çok hangi rengi kullandığınızı tespit edin. Daha sonra ise perdecileri gezebilir ya da ufak bir araştırmayla perdenizi istediğiniz kumaş ve renkte yaptırabilirsiniz. Yatak odasında da pek kısa perdelerini önermiyoruz çünkü kısa perdeler dekoratif durmaktan çok sadece perde gibi duruyor ve aslında en çok mutfak ve küçük pencerelere yakışıyor. Sizin için derlediğimiz dekoratif perde resimlerini inceleyip nasıl bir perde seçmeniz gerektiğine karar verebilirsiniz.

Dekoratif Mutfak Perdeleri

Dekoratif Perde

Mutfak en çok biz kadınların yaşam alanı gibi bu yüzden burada nasıl hissetmek istediğinize kendiniz karar vermelisiniz. Mutfak konusunda dekoratif perdeler en çok kısa şekilde moda ve kullanışlı. Burada mutfağınızın tarzı çok önemli mesela ahşap ağırlıktaysa ona uygun ahşaplı modeller ya da rengine yakın bez perdeler kullanabilirsiniz. Mesela beyaz ağırlıktaki bir mutfağa kesinlikle koyu renkler kullanılmamalı her renk kullanılabilir ama her rengin açık tonu olabilir diğer türlü çok kesin hatlar ortaya çıkar ve göz sürekli oraya gider. Sizin için derlediğimiz mutfakta dekoratif perdeler resimlerini inceleyip siz de kendi mutfağınız için güzel şeyler düşünebilirsiniz.

Dekoratif Çocuk Odası Perdeleri

Dekoratif Perde

Çocuk odasında da uzun perdeler kullanılabilir fakat çocuğunuzu perdeye tırmanma konusunda sürekli kontrol altında olması gerekir. Çocuk odasında da renkler çok önemli mesela çocuk odasında kesinlikle iç karartıcı koyu renkler önermiyoruz. Çünkü bu çocuğunuzun ruh sağlığı için de çok önemli bir konu. Ayrıca çocuk odaları için toz toplamayan kendi kendini güneşle temizleyen perdeler kullanabilirsiniz bu çocuğunuz için daha güzel ve hijyenik bir ortam oluşturacaktır. Ve stor perde kullanmaktansa kumaş perdeler kullanıp çocuğunuzun yaptığı resimleri perdelerine asıp onu mutlu da edebilirsiniz. Size hazırladığımız dekoratif perde çeşitleri arasında inceleme yapıp kendiniz için en uygun olanı seçebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir