Ev Dekorasyon Fikirleri

Dekoratif Boya Uygulamaları Ve Fiyatları

Dekoratif boya uygulamaları İtalyan boya, sedef boya ve kendinden desenli boya gibi kategorilere ayrılmaktadır. Geniş ve büyük evlerde daha fazla tercih edilir. Dekoratif boya uygulanacak evin aydınlık ve ferah gözükmesi uygulamayı daha güzel gösterecektir. Dekoratif boya uygulaması evlerin dışında ofis dekorasyonunda da tercih edilmektedir. Dekoratif boya ile ilgili en çok sorulan iki soruyu sizler için araştırdık yanıtını gelin birlikte inceleyelim.

 

1- Dekoratif Boya Fiyatları Nedir?

Diğer adı İtalyan dekoratif boya olan uygulamanın fiyatı dekoratif boya uygulama tekniklerine göre değişiklik göstermektedir.

Uygulanan duvarın genişliği, evin büyüklüğü gibi etkenler de fiyatta değişikliklere sebep olur.

Tüm bu etkenlere bakıldığında dekoratif boya uygulaması evinize normal boya uygulamasını ne kadara yapıyorsanız 2 katı kadar bir fiyat ile yapılacak bir uygulamadır.

2- Dekoratif Boya Uygulaması Kaç Gün Sürer?

Dekoratif boya uygulaması evinizin genişliğine göre kaç gün süreceği belli olan bir uygulamadır. Fakat genellikle 5 ile 10 gün arasında süren bir uygulamadır.

Dekoratif boya uygulamaları ile ilgili daha fazla model ve renk seçeneği görmek isterseniz galerimizi inceleyebilirsiniz.

 

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir