Genel Dekorasyon

Dar Ev Dekorasyon Fikirleri

Büyük evleri dekore etmek için onlarca seçenek, yüzlerce çeşit varsa aynı şekilde dar ve küçük evleri dekore etmek için de o kadar seçenek mevcut. Bizim kültürümüzde küçük ev yoktur, geleneksel türk evlerine baktığımızda kocaman odalar, kocaman bahçeler görürüz. Bu yüzden de dar evler bizim için korkulu bir rüyadır. Modern zamanların getirisi olan küçük evler bize dar ev dekorasyon fikirleri ile örneklerinin aslında o kadar da kötü olmadığını gösterdi. Hızla artan küçük ev modelleri en iyi tasarımcıları bu minicik evler için dekorasyon tasarımı yapmak zorunda bıraktı. Böyle olunca da ortaya oldukça iyi tasarımlar çıktı.

Biz bu içeriğimizde sizlere dar bir evi dekore ederken ne tarz mobilyalar kullanılmalıdır, nelere dikkat edilmelidir, hangi renk tonları duvarlarda hangi renk tonları yerlerde hangileri perdelerde kullanılmalıdır gibi oldukça detay bilgiler paylaşacağız. Evleriniz dar olabilir, şekilsiz olabilir, hem dar hem küçük olabilir. Bu dekorasyon bilgileri tüm ev tiplerinde size yol gösterici olacaktır.

Dar ev dekorasyonlarında özgün mobilyalar kullanmak gerekir. Yani günün trendlerini takip etmek yerine uygun olanlardan seçmek. Hani bir söz vardır moda insanın kendine yakışanı giymesidir diye bunu aynı şekilde ev dekorasyonlarına da uyarlayabiliriz. Ev dekorasyonu için moda eve uygun olan renklerin, eve uygun olan mobilyaların seçilmesi kullanılmasıdır. Küçük evler için dekorasyon örnekleri incelerken bu ayrıntı dikkat çekicidir. En iyi dekorasyon örneklerinde trendlerden uzak durulmuş, tasarımdan ziyade fonksiyonellik ön plana çıkmıştır. Krem rengi o yılın modası değilse bile dar bir alanı daha ferah ve geniş gösterdiği için oldukça hoş bir şekilde kullanılmıştır.

Ev dekore etmek sorumluluk almayı gerektirir. Oturma odası için bir koltuk takımı aldıktan sonra onun en az yirmi yıl kullanılacağını bilmek gerekir. Sık değiştirilmesi mümkün olmayan mobilyaların seçiminde özenli olmak gerekir. Dar ev dekorasyon fikirleri ile bu konuda daha seçici olabilirsiniz. Yani dar bir salon için duvara yaslanabilen hatta monte edilebilen minimal bir koltuk seçmek yerine kocaman trend bir koltuk seçimi yapmamış olursunuz.

Çeşitli örnekleri de galerimizde görebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir