Bebek ve Çocuk Odası Dekorasyonu

Çocuk Odası Tül Perdeleri

Sayısız tasarım arasından seçim yapmak zorunda kaldığınız çocuk odalarında sıra geldi perde ve tül seçimine. Çocuk odası tül perdeleri beğendiğiniz perde tarzına bağlı olarak değişir. Çünkü tül perde çeşitleri de en az kalın fon perdeler kadar çeşide sahiptir. Her birinin kendine ait tarzı, kullanım alanı ve modeli vardır. Modern çocuk odası döşemelerinde iddialı renkler ile öne çıkan bu dekorasyon ürünlerinin seçimi en az tüm mobilya seçimi kadar zordur.

Tüm zamanlara hitap eden trend perde modelleri

Çocuk odasını bir kaç sene içerisinde genç odasına çevirmek zorunda kalabilirsiniz. Çocuklar çok hızlı büyür, bu süreçte de odalarının kendileri ile birlikte değişmesini bekler. Tüm odanın dekorasyonunu değişitirmek yerine sadece bazı detayları değiştirmek sizin için hem kolaylık hem de ekonomik yönden rahatlık sağlar. Tam bu noktada çocuk odasında ve genç odasında rahatlıkla kullanılabilecek tarzda bir perde seçimi yaparsanız ileride sizin için büyük kolaylık sağlayacaktır. Geleceğe dönük kullanabileceğiniz perdeler hakkında daha fazla bilgi almak için genç odası perde modelleri yazımıza göz atabilirsiniz.

Prenseslere layık kadife perdeler

Kadife perdeler odanın havasını olduğundan daha ağır gösterirken büyük odaların dekorasyonunu da zengin gösterir. Kız çocuk odalarında yataklar üzerinde cibinlikler ya da dört direkli yatak son zamanlarda çok moda. Bu tarz bir dekorasyonu eğer odanızda alan genişse kadife perdeler ve uygun tül perdeler ile tamamlayabilirsiniz. Örneğin parlak toz pembe kadife bir perdeyi pembenin bir ton açık rengi tül perde ile mükemmel bir şekilde kullanabilirsiniz. Iple ya da kendi aparatı ile tutturacağınız bu perdelerin ardında tül perde her daim açık kalarak odayı şık gösterir.

Hem tül hem perde olsun diyenlere, zebra perdeler

Çocuk odası zebra perde çeşitleri de en az salon perdeleri kadar gösterişli ve şık. Tüm mobilya tarzlarına göre bulabileceğiniz bu perdeleri çizgili oldukları için kalın perde olmadan istediğiniz zaman tül istediğiniz zaman perde olarak kullanabilirsiniz. Desenli ve boncuklu olanlarını kız çocuk odaları için seçebileceğiniz perdelerin erkek çocuk odaları için süper kahramanlı modelleri de vardır. Çocuk odaları için perde konusunda daha fazla bilgi almak ve tüm modelleri görmek için çocuk odası perde çeşitleri yazımıza göz atabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir