Genç Odası Dekorasyonu

Çilek Trio Genç Odası

Gençlerin hayal dünyaları kadar odaları da artık renkli ve çeşitli. Her sene yenilenen modeller ve renkler sayesinde, konfor alanımız olan odalarda vakit geçirmek daha keyifli hale geliyor. Çilek, bu sene de özellikle genç ve çocuk odası takımlarında iddialı. Çilek çocuk odası takımları; romantic, flora, yakut, dark metal, dynamic, royal, active, mocha, sultan ve trio olarak isimlendirilmekte. Şüphesiz ki; 2017’ye damgasını vuracak genç odası dekorasyonu modellerden biri de trio olacak.

  1. Sıcak Kırmızı, Ilık Mavi ve Soğuk Grinin Kardeşliği

Tasarımında üç ana renk ve bunların tonlarının kullanılması tercih edilmiş ve böylelikle odaya yumuşak renkler hakim olmuş. Mavinin dinlendirici, kırmızının canlandırıcı etkisiyle ortama hakim olan dengeyi hissedebilirsiniz.

  1. Hem Nostaljik, Hem Fütüristik

Odanın dekorasyonuna detaylı olarak bakarsanız; daktilo ve plaklar, eski bir radyo ve bunun gibi aksesuarlarla bezenmiş. Buram buram nostalji kokan bu odada, aynı zamanda geometrik şekillerle süslenmiş bir fütüristlik var. Yani, oda takımını her kalıba sokmanızı mümkün kılar bir orta kararlıkta olduğu söylenebilir.

  1. Boş Alan Değil Bol Alan

Çilek genç odası takımlarından Trio, odanızın boyutu ne olursa olsun, bazalı karyola ve trio çekmeli puf seçeneğiyle size bol alan yaratıyor. Tercihiniz bazasız bir karyola olacaksa, fazla tekli dolap veya çamaşırlık da tercih edebilirsiniz. Karyolanın; 140×200, 100×200 ve 120×200 olmak üzere üç farklı ebat seçeneği mevcut.

  1. Misafirperverler İçin Alt Karyola

Bazalı karyola yerine; arkadaşımın, misafirimin yatacağı yer olsun diyorsanız, trio bölmeli veya bölmesiz alt karyola tam size göre. Yatağın altındayken üç adet bölmesi gözüken bu ek karyolanın bölmelerine dilediğiniz koyabilirsiniz. Aynı zamanda minder gibi olan iki kısmına oturarak sohbet edebilirsiniz.

  1. Sınıfta Hissi Veren Çalışma Masası

Çilek Trio genç odası size; kara tahtası, halihazırda bulunan kalemlik kısmı ve çantanızmış gibi doldurabileceğiniz çok cepli, farklı yerlere de asılabilen kumaş bölmesiyle eşyalarınız ve dikkatiniz dağılmadan çalışabileceğiniz bir alan sunuyor. Medium ve large seçenekli masalardan ihtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz.

  1. Detaylar Güzeldir

Çilek, mobilyalar dışında odayı dolduran tüm unsurları sizin için düşünmüş. Perdeden halıya, abajurdan aynaya, yan askılıktan tavan aydınlatmasına kadar her şey mevcut. Trio güneşlik ve tül 160×260 cm ebatlarında, halı ise 135×200 cm ebatlarındadır. Üniseks olarak tercih edilebilecek Çilek trio genç odası takımı, tüm özgünlüğü ve sadeliğiyle sizi bekliyor.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir