Genç Odası Dekorasyonu

Çilek Mobilya Genç Odası Modelleri ve Kampanyaları

Çilek bir Türk firması olarak 2015 yılında kuruldu. Bu güne dek dünyanın hemen her yerinde üç milyondan fazla çocuk ve gencin odasını düzenleyen Çilek, 66 ülkede 444 satış noktası ile yoluna devam ediyor. Çilek genç odası modelleri özel tasarımlar serisi olarak gençlerin ilgisine sunuluyor.

Flora

Dolap, çalışma masası, çalışma ünitesi,  komodin, karyola gibi parçalardan oluşan seti, alt karyola, çekmece üniteleri, kitaplık, çamaşırlık, ranza, tuvalet masa ve aynası, boy aynası gibi parçalarla detaylandırmak mümkün olmaktadır. Üniteleri ayrı ayrı temin etmek, kullanılacak odanın büyüklüğüne göre tercihler yapmak mümkün olmaktadır.

Mocha

Çilek genç odası modelleri arasında ahşap desenli, sade ve klasik dizaynı ile genç beylerin ilgisini çeken bir modeldir. Üniteler ayrı ayrı temin edilebilmekte, ek ünitelerle yaratıcı kullanımlar oluşturulabilmektedir.

Dark Metal

Genç beylerin dikkatini çeken bir başka modeldir. Sunulan özel tarz ek aksesuarlarla farklı bir hava üretmektedir.

Sultan

Sultan model de genç sultanlar için özel olarak hazırlanmış detaylarındaki incelikle özel bir zevki vurgulayan oda takımıdır. Yine üniteler tercihe göre çeşitlenebilmektedir.

Royal

Bir başka özel tasarım olan Royal modeli, küçük sembol ve anımsatıcı montajlarla klasik ama dinamik bir atmosfer üretmektedir.

Yakut

Yine genç hanımlar için hazırlanmış olan tasarım, yatak dizaynından dolap, komodin, puf tasarımına kadar küçük hanımların her bölümünden keyif alacağı bir modeldir.

Trio

Modern tarzda düzenlenmiş Trio modeli genç hanım ve beylerin tercih edebilecekleri minimalist yaklaşım örneği ve son derece kullanışlı bir oda takımıdır.

Dynamic

Adı gibi dinamik ve modern bir model olan Dynamic, karyolasından komodinine kadar her ayrıntıda çok özel bir tasarım olduğunu kanıtlamaktadır.

Çilek mobilya ranza seçenekleri her model için ayrıca tasarlanıp alternatif tercihleri arasında yerini almaktadır.

Yine Çilek arabalı yatak modelleri küçük hanım ve beylerin hep ilgi alanında olmuştur. Çilek, çocukların hayal dünyalarına farklı pencereler açmaya devam etmektedir.

Farklı modellerde ve farklı ünitelerde %15, %20, %30, %40 indirimlerle devam eden kampanya süreçlerinden yararlanarak genç hanım ve beylerin kendilerine özel odalarında benzersiz bir atmosfer üretmelerini sağlamak mümkündür.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir