Banyo Dekorasyon

Çamaşır Makinalı Banyo Dolabı Modelleri ve Fiyatları

Banyolarının dekorasyonuna önem verenler için tasarlanmış, her parçanın bir bütün olarak göze hitap etmesine sevenlerin en çok araştırdığı konulardan biri olan çamaşır makinalı banyo dolabı modelleri rahatlığı şıklığı konforu birarada sunmaktadır. Çok farklı modellerde tasarlanmış çamaşır makinası dolapları banyonuzun estetiğini bozmadan kullanabilmeniniz için tasarlanmıştır. Banyo dolaplarınızır bir bütün halinde görmek istiyorsanız aşağıda inceleyeceğiniz çamaşır makinalı banyo dolabı modellerinden muhakkak yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Çamaşır makinası dolabı lavabolu olarak tasarlanmış, dar alanlarda kullanabilecek muhteşem bir tasarıma sahiptir. Bu tarzda yaptıracağınız banyo dolabının ortalama fiyatı 500 ila 1000 lira arasında değişmektedir.

Çamaşır makinası dolabı alt modülü sürgülü kapak olarak hazırlanarak kullanım kolaylığı sağlanmış ayrıca çok şık bir görünüm elde edilmiştir. Sürgü kapaklı çamaşır makinalı banyo dolabına sahip olmak istiyorsanız 1000 ila 1300 lira arasında bir maliyete sahip olduğunu bilmelisiniz.

En çok tercih edilen modellerden olan kirli sepetli çamaşır makinası dolabı modeli ile deterjanlarınızı, kirli çamaşırlarınızı birarada tutarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Küçük bir banyoya sahipseniz dolabınızın boyutunu küçültebilirsiniz.

Tüm banyo tiplerinde kullanabileceğiniz model fiyatının uyugun olmasından dolayı çok tercih edilmektedir. İncelediğiniz modelin fiyatı 290 liradır.

Banyolarınızın havasını değiştirecek çok kullanışlı dolap kullanıcılar tarafından çok tavsiye edilmektedir. Dolabı banyonuza uygun mobilya renklerinde yaptırabilirsiniz. Modelin fiyatı 1500 ile 2200 lira arasında değişmektedir.

Sizler için hazırladığımız çok şık çamaşır makinalı banyo dalobı modellerini aşağıda yayınladığımız galeriden inceleyebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir