Salon Dekorasyonu

Çakıl Taşı Rengi Duvar Boyası İle Boyanmış 30 Salon

Modern ev dekorasyonlarında özellikle salon ve oturma odası duvarlarında en çok tercih edilen renklerin başında gri ve tonları gelir. Siyah, beyaz, mor ve kırmızı gibi birbirinden farklı bir çok ton ile uyum sağlayan grinin de kendi içerisinde bir çok tonu vardır. Çakıl taşı rengi duvar boyası da bu gri tonlarından biridir. Açık ve koyu ışıklı olmak üzere iki farklı şekilde kullanılabilir.

Çakıl taşı rengi boya fiyatları nasıldır?

Boyaların fiyatları renklerine göre değil de daha çok boya özelliklerine göre değişmektedir. Her boya markasının da kendine göre fiyatları ve renk tonları vardır. Yani a boya markasının çakıl taşı duvar boyası ile b boya markasının çakıl taşı duvar boyası rengi bire bir aynı olmayacaktır. Bu doğrultuda fiyatlar da aynı şekilde farklıdır. Marshall çakıl taşı rengi duvar boyası fiyatları 50 türk lirasından başlayıp özelliğine ve miktarına göre 200-300 türk lirasına kadar çıkabilir.

Çakıl taşı rengi duvarda nasıl durur?

Aydınlık ve ferah bir ev dekorasyonu için olmazsa olmaz, aydınlık duvar boyalarıdır. Duvar renklerinin ev dekorasyonunu hem fiziksel hem de duygusal olarak etkilediğini daha önceki bir çok yazımızda da anlatmıştık. Her renk tonu ile kolaylıkla uyum sağlayan, kullanışlı, modern ve sıcak bir havası olan çakıl taşı rengi duvar boyası olarak harika bir tondur. Yenilikçi olması sayesinde duvar dekorasyonuna da konforlu bir zemin hazırlar. İstediğiniz şekilde üzerine dekoratif ürünler yerleştirebilirsiniz.

Çakıl taşı rengine uyumlu renkler hangileridir?

Çakıl taşı rengi nasıl diğer renkler ile kombinlenebilir diyorsanız, cevabımız çok kolaydır! Askeri yeşilden siyah renk tonlarına, füme dediğimiz çok koyu grilerden mürdüm rengine, lacivert tonlarına ve sarı ile turuncuya kadar tüm bu renk tonları çakıl taşı duvar rengi ile uyumlu renklerdir. Bu renklerden herhangi bir ya da ikisini salonlarınızda büyük mobilyalar, perdeler veya halılar için tercih edebilirsiniz.

Severek uyguladığımız ve kullanan herkesin memnun kaldığı çakıl taşı duvar rengi ile boyanmış en güzel 30 salon örneğini galerimizde görebilirsiniz. Bu örneklerden yola çıkarak siz de evinizde benzer renk ve dekorasyon uygulamalarını yapabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir