Genç Odası Dekorasyonu

Bu Yılın Genç Odası Takımları ve Fiyatları

Genç odası tasarımları, genellikle sektördeki markaların prestij ürünleri niteliğindedir. Yenilikleri ve modern uygulamaları önce genç odalarında görürüz. Bu, gençlerin denenmemiş olan yeniliklere daha açık olması ile alakalı bir durumdur. Güncel genç odası takımları da klasik ve modern halleri ile bize bu mesajı verir.

Genç Hanım ve Beylerin Güncel Tercihleri

Erkek genç odaları, renk tercihleri ile ve hatlardaki farklı duruşla vurgulanmaktadır. Zaman zaman erkeksi amblem ve sembollerle desteklenir. Bir macera ya da fantezi dünyasına atıfta bulunur. Bu ayrıntılar gözle tespit edildiğinde başka bir aksesuar ya da eşya olmasa bile genç bir beyefendinin odasına ait olduklarını hissettiren ünitelerden oluşur. Genç hanımlar için de aynı detaylar, renk ve çizgilerle vurgulanmaktadır.

Genç odası fiyatları, kullanılacak odanın büyüklüğüne ve seçilecek, eksiltilecek ya da eklenecek ünitelerin toplamına göre değişen rakamlar toplamından oluşmaktadır.

Güncel genç odası tasarımlarını inceleyip fiyat ve yeni düşünceler hakkında bir fikir oluşturabiliriz.

Alpino Snowgirl ve Snowboy Genç Odası Takımları

Gardrop, bilgisayar masası, şifonyer, komodin, karyoladan oluşan genç hanımlara hitap eden bu modelin fiyatı 890 TL.

Aynı model Snowboy olarak renk ve çizgi değişimi ile aynı fiyatla satılmaktadır.

Tarz Mobilya Ranzalı Genç Odası

Gardrop, tekli yüksek ranza, çalışma masası, dörtlü çekmece merdivenden oluşan bu modelin fiyatı %25 indirimle 3 060 TL. Parça ve özellik eklemek ya da çıkarmak mümkün.

Tarz Mobilya Yelken Genç Odası Takımı

3 kapılı gardırop, karyola, yavru yatak, kütüphaneli çalışma masası ve komodin parçalarından oluşan takımın fiyatı %28 kampanya indirimi ile 2 800 TL’dir

İstikbal Seven Genç Odası Takımı

Gardırop, çalışma masası, komodin, şifonyer, kitaplıktan oluşan set 2 652 TL fiyatı ile satıştadır.

İstikbal Sweety Genç Odası Takımı

Genç hanımlar için tasarlanmış bu modelin, 2 379 TL şeklinde oluşan toplam fiyatına, yine ünite ekleyip çıkarmanız mümkündür.

İpek Dinamik Genç Odası Takımı

Üç kapılı dolap, şifonyer, komodin, kitaplık, çalışma masası, yatak başlığından oluşan setin fiyatı 3209 TL’dir. Sisteme ünite eklemek ve çıkarmak yine mümkündür.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir