Salon Dekorasyonu

Bu Senenin Salon Dekorasyon Fikirleri

Salonlarımız evlerimizin vitrin niteliğindeki önemli merkezleridir. Misafirlerin en yoğun bulunduğu, gün içinde ev sakinlerinin de çokça vakit geçirdiği mekânlardır. Bu nedenle salon dekorasyon uygulamaları evimizin karakterini yansıtmakta son derece önemli noktalardan biri durumundadır.

Mavi

Modern salon dekorasyonları arasında bu yıl renk trendleri yarışıyor. Karanlık mavi, mavi – yeşil kombinasyonu, gün ışığı sarısı, mineral gri, yeşil – bej kombinasyonu, pastel pembe, pastel sarı gibi sıra dışı renk uygulamaları klasik klasik kahverengi tonlarının yanında oldukça başarılı bileşenler haline gelmiş durumda.

Salon aksesuarları yaşam ortamının bir başka önemli canlandırıcılarıdır. Renklerin genel kombinasyonunun yanı sıra bu aksesuarlar, uyumluluğu, estetik katkısı ve süs olmanın ötesinde kullanışlılıkları ile keyifli zamanlara önemli pozitif katkıları olmaktadır.

Klasik – Modern İş Birliği

Modern etkiler klasik tarzda bir şömine ile birleştirildiğinde çok özel bir alan üretmek mümkün olmaktadır.

Tamamen yaratıcılığa kalmış çok özel seçimler kişiliğinizi yaşam alanınıza yansıtacaktır.

Işıklandırma Sistemlerinin Etkisi

Salon dekorasyonu konusunda en önemli parçalar ışıklandırma sistemleri ve elbette görsel etkisi olan avizelerdir.

Işıklandırma renklerin beklenen etkiyi oluşturmasını sağlar. Kullanacağınız avize, abajur, gömme ışık kaynakları gibi sistemler umulanın ötesinde bir ferahlama ve güzellik üretebilir.

Renklerin Mucizesi

Renkler öyle belirleyici ve etkilidir ki aralarındaki zıtlıklarla bile muhteşem bir enerji üretebilirler. Kullanılacak abartılı bir kırmızı size bazen beklemediğiniz ölçüde bir yaşam enerjisi yüklemeye başlar. Bu yüzden genel algınızı kısıtlamadan, gönlünüzü daha özgür bir olasılıklar alanında gezdirerek tercihlerinizi yapmanız önerilir.

2017 Yeşil Yılı

2017 yılının öne çıkan renginin yeşil olduğu gözleniyor. Yeşilin muhteşem tonları ve yan renklerle kurduğu uyum inanılmaz olabiliyor.

Bazen modern ve fonksiyonel birkaç dokunuş her şeyi farklı kılabiliyor. Tamamen sizin beklentilerinize kalmış bir durum. Aradığınız şey rahatlık ve kullanışlılık mı yoksa güçlü görsel etki mi? Her ikisinin bir arada olabilmesi mümkün.

Modern, Fonksiyonel, Rahat

Elbette klasik uygulamaların etkisi her zaman olacak. Ancak yeniçağın insanları tercihlerine kişiliklerini daha fazla yansıtmaya başlamış durumda. Bu yüzden artık çok sıra dışı ev dekorasyonlarıyla karşılaşabiliyoruz. Klasik salon mantığı da önemli ölçüde Ortadan kalkmış durumda. Her şekilde, yaşayanların kişiliği, evlerin dekorasyonuna daha fazla yansımaya başladı ve aslında bu çok güzel.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir