Genel Dekorasyon

Boyanabilir Duvar Kağıdı Modelleri

Evin her odası kendine has dekoratif özellikler taşır. Bu özellikler odaya göre değişmekle birlikte genel bir temaya uyumlu olur. Ev dekorasyonunda modern bir tarz belirlediyseniz tüm odalar modern bir şekilde dekore edilmiştir. Ya da tüm ev dekorasyonunda klasik, ağır bir tarz belirlediyseniz mutfak dahi bu tarza uyumlu bir hale getirilir. Kendine has özellikler ise odasına göre belirlenir. Mesela tüm ev dekorasyonunda güçlü renk tonlarını kullandınız. Yatak odasında uyarıcı özellikleri sebebiyle uykunuzu kaçırmaması için en soft, en pastel renk tonlarını kullanarak o yumuşak geçişi sağlayabilirsiniz.

Ev dekorasyonunu ve evin havasını en çok etkileyen ögelerden biri de duvar kağıtlarıdır. Seçtiğiniz renge, desene ve modele göre odanın tüm havasını değiştirebilen bu aksesuarlar günümümüzde çok farklı özelliklere sahiptir. Bir zamanlar aklımızın ucundan dahi geçemeyecek olan boyanabilme özelliği mesela! Evet günümüzde boyanabilir duvar kağıdı modelleri vardır, üstelik bu duvar kağıtları oldukça popülerdir ve sıklıkla kullanılır.

Eşsiz dekorasyon için boyanabilir duvar kağıtları

Özgünleştirilmiş dekorasyonda küçük detaylar tüm resmin önüne geçer. Kocaman koltukların, vitrinlerin ya da masaların arkasındaki duvar kağıdının deseni, rengi tüm dekorasyonda ağırlığını hissettirir. Boyanabilir duvar kağıtları ile herhangi bir oda dekorasyonunun yaklaşımını tamamen değiştirebilirsiniz. Ilk kullandığınızda krem rengi tonlarında soft bir oda havası oluştururken ikincisinde rahatlıkla daha iddialı renklerle daha iddialı bir dekorasyon hazırlayabilirsiniz. Yalnız bu duvar kağıtlarının sadece renklerinin değiştirilebilir olduğunu, teknik özelliklerinin kalınlıklarının ya da su geçirmez olması gibi özelliklerinin değiştirilemediğini unutmamalısınız. Yani kabartma desenli bir duvar kağıdını boyadığınız da rengi değişecek ancak motifleri aynı kalacaktır. Bu sebeple ilk seçim yaparken uzun vadede kullanmaktan mutluluk duyacağınız tasarımlar tercih etmeye çalışın. Motifleri değiştirmeden renklerini değiştirerek uzun yıllar kullanacağınız tasarımlar sizi mutlu eder.

Özel tasarım duvar kağıtları modası

Kişiselleştirilmiş tasarımlar gün geçtikçe hayatımızda daha fazla yer kaplıyor. Aklınıza gelebilecek her konuda yapılan özel tasarımlar duvar kağıtları sektöründe de karşımızda. Elle çizimler yapılmış özel tasarım duvar kağıtlarını değiştirmek istediğinizde boyanabilir özelliklerdeyse yeniden çizdirebilir, üzerinde farklı desen ve manzaralar görebilirsiniz. Duvar kağıtları hakkında daha detaylı bilgi için modern ev duvar kağıtları yazımıza göz atabilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir