Mutfak Dekorasyonu

Bordo Mutfak Dekorasyonu

MUTFAKTA BORDOYU DENEYİN

Evinin mutfağında bordo rengi tercih edenler için farklı bir dekorasyon olsun diye farklı kombin önerileri.

Mutfakta bordo renk hem şık durur hem de fazla kir göstermez. Bu sebepten dolayı tercih sebebi olan bordo renk içerisinde farklı detaylar uygulanırsa bordonun boğuculuğu aşılmış olur ve ortaya harika bir mutfak dekorasyonu çıkar.

Örneğin mutfak dolabınız bordo ise mutfak masanızda beyaz ve kirli beyaz rengini kullanabilirsiniz. Yine masumiyetin rengi olan beyaz renkte orkide kullanarak hem elit bir görünüm kazandırırsınız hem de bordonun boğucu renginden kurtulursunuz.

Yine bu renk içerisine siyah beyaz objeler yerleştirebilir, iç açıcı bir mutfak tasarlayabilirsiniz. Yine böyle bir mutfakta açık renkte bir halı tercih etmelisiniz.

Bordo mutfak dekorasyon örneklerini incelemek için resim galerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Bordo Mutfak Dekorasyonu Resim Galerisi

rn

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir