Genel Dekorasyon

Bodrum Kat Daire Dekorasyonu

Şehir merkezindeki ev kiralarının sonsuz bir yükselme döngüsüne girmesi üzerinde evlerin bodrum katları dahil tüm köşeleri normal daire olarak kullanılmaya başlandı. Sadece bodrum katları da değil, penceresi olmayan sadece havalandırma sistemi ile içeride nefes alınabilen daireler de normal yaşam alanı olarak kullanılmaya başlandı. Büyük şehirlerde eğer çok fazla bir geliriniz yoksa yaşam alanı konusunda bir seçim yapmak zorundasınınız. Uygun fiyatlı daha iyi bir evde oturmak istiyorsanız bu yer şehir merkezinden en az bir saat kadar uzaklıkta olacaktır. Her sabah işe gidip gelmek için günde iki saatinizi yolda harcamayı göze almanız gerekiyor. Aksi durum da söz konusu, şehir merkezinde karanlık ve soğuk bir evde oturup zamandan ve yoldan tasarruf edebilirsiniz. Hangisini yapacağınız size kalmış. Bu ikisinden birini seçip hayatınızı ona göre şekillendirebilirsiniz.

Şehir merkezinde çalışıp zamanını yolda geçirmek istemeyen orta gelirli aileler, gençler, üniversite öğrencileri bulundukları durum içerisinde, imkanlar dahilinde en iyisine sahip olmaya çalışıyorlar. Evinizde bodrum kat ise, o zaman bodrum kat daire dekorasyonu hakkında bilgi almalı, çeşitli örnekleri incemeli bu evi en güzel hale getirmelisiniz. Eğer daireniz içerisinde herhangi bir su, su borusu veya nem problemi yoksa tüm daireler oldukça şık bir hale getirilebilir. Bodrum katı dairelerin genelde küçük de olsa pencereleri vardır. Bir şekilde evin içine gün ışığı giriyor olması çok önemlidir. Aksi taktirde evde nem olmasını engellemek çok zordur. Nem olan ev ısınmaz, sizi hasta edebilir.

Bodrum kat daire dekorasyonu konusunda optimistik olun, yani buranın bir bodrum kat olduğunu unutun. Aydınlık ve ferah bir ortam yaratmak için açık renk tonlarını her yere yerleştirin. Duvarları açık renk tonlarına boyayın, mümkünse desenli şık duvar kağıtları ile süsleyin. Bu tarz açık renk tonu hakimiyeti dışında isterdeniz koyu renk hakimiyetinde havalı bir dekorasyon da yapabilirsiniz. Loş ve bohem bir daire dekorasyonu da farklı bir alteratif olabilir. Eviniz iki katlı ise bodrum katınızı mutfak olarak değerlendiriniz yazımıza da bir göz atmadan gitmeyin.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir