Ev Aksesuarları

Birbirinden Şık Duvar Rafı Tasarımları

Boş duvarları işlevsel hali getirirken aynı zamanda evin dekore edilmesine büyük katkıda bulunan aksesuarlardır duvar rafları. Birbirinden şık duvar rafı tasarımları mutfaklardan yatak odalarına, çocuk odalarından antrelere kadar her yerde kullanılır. Şık ve sevimli oldukları kadar da fonksiyoneldirler. Kitapları dizerek kitaplık olarak kullanılabilir, yatak odasında takıları veya saç fırçalarını koymak için raf olabilir, banyolarda tüm banyoyu organize etmek için düzenleyici olabilir. Kısacası aklınıza gelebilecek her yerde her şekilde rahatlıkla kullanılabilir. Yeni ve özel tasarımları sayesinde eski raflara göre çok daha hafif, çok daha yaratıcı ve çok daha moderndirler. Bu yeni raf tasarımları diğerlerine göre çok daha sağlamdır da.

Birbirinden şık duvar rafı tasarımları, tarzından çok hangi odada kullanılacaksa ona göre üretilir. Bu tasarımlarda hangi malzemelerin kullanılacağı da belirlenir. Çocuk odalarında zehirsiz, doğal ve organik boyası ile hazırlanan sevimli, hafif, doğal plastik tarzı malzemeden üretilen duvar rafları vardır. Bunlar genelde ince defter kitap, boyama kitabı veya boya gibi malzemeleri koymak için kullanılır. Bu yüzden de çok sağlam olmalarına gerek yoktur. Yatak odası ile çalışma odasında kullanılan duvar rafları daha sağlam olmalıdır. Bu raflarda kitaplar, defterler, ağır kalemlikler durur.

Duvar raf tasarımları bizlere en küçük alanı bile oldukça akıllı bir şekilde kullanma imkanı verir. Mesela evinizde bir köşeyi çalışma köşesi haline mi getirmek istiyorsunuz. O zaman buraya bir masa, bir sandalye bir kaç duvar rafı ile işi halledebilirsiiz. Duvar raflarına size lazım olabilecek tüm malzemeleri koyabilirsiniz. Eski kasalarınızı duvara monte ederek bunları tarz birer duvar rafı olarak kullanabilirsiniz.

Kat kat duvar raflarını kendi istediğiniz bir düzene göre yerleştirerek kendi tarzınızı yaratabilirsiniz. Duvar rafı tasarımları hazır olarak direk duvara monte edilecek şekilde satıldığı gibi aynı zamanda sadece tek bir tahta parçası olarak da satılabilir. Siz bu tahta parçasının kenarlarına ne koyacağınıza, duvara nasıl yerleştireceğinize veya nereye nasıl koyacağınıza kendiniz karar verirsiniz. Birbirinden şık duvar rafı tasarımları ile bunların uygulama örneklerini galerimizde görebilirsiniz.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir