Düğün Paketleri

Birbirinden Güzel Beko Beyaz Eşya Düğün Paketi Seçenekleri

Evlenmek üzere olan her çift tatlı ama bir o kadar telaşlı bir koşuşturma içine giriyorlar. Birçok ihtiyacın tamamlanması gerekiyor tabiki bütçe ve başka detaylar da burada devreye girince durum biraz karmaşık bir hal alabiliyor. Beyaz eşyalar da evin olmazsa olmaz ihtiyaçlarından biri olduğuna göre konuya enine boyuna bakmak yararlı olacaktır. Sizin için Türkiye’de en iyi beyaz eşya markalarından biri olarak değerlendirilen Beko’nun düğün ve çeyiz paketlerine bir göz attık. Evlilik öncesi hazırlıklarınızda Beko Beyaz Eşya Düğün Paketleri seçeneklerinden birisi zevkinize ve bütçenize uygun olabilir; karar sizin…

Beko Premium Düğün Paketi

Bu seri Beko’da Black (Siyah) Düğün Paketi olarak da isimlendirilmiştir. Siyah cam tasarımlardan hoşlanan bir çiftseniz bu düğün paketindeki ürünleri inceleyebilirsiniz. Pakette çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, LedTV ve buzdolabı bulunmaktadır. Paketi internetten almayı tercih edersiniz daha fazla indirim kazanabiliyorsunuz. İnternet fiyatı: 8.599.00 TL’dir.

Beyaz Plus 6’lı Lüx Paket

Beyaz Eşya Düğün Paketi Beko seçenekleri arasında bulunan Beyaz Plus 6’lı Lüx Paket içeriğinde buzdolabı, turbo fırın, çamaşır makinesi, elektrikli süpürge, bulaşık makinesi ve LED TV yer almaktadır. Bu ürünü internetten satın almanız halinde ekstra fiyat avantajı kazanırsınız. Ürünün internet fiyatı: 5.699.00 TL’dir.

Beko Ekonomik 4’lü Düğün Paketi

Daha ekonomik bir paket tercihinden yanaysanız Beko Ekonomik 4’lü Düğün-Çeyiz Paketini inceleyebilirsiniz. Bu paketin içinde bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, Led TV ve çift kapılı statik buzdolabı bulunmaktadır. Paketin internet fiyatı: 4.799.00 TL’dir.

Beko ÖTV İndirimli Çeyiz Paketi

ÖTV indiriminden yararlanmak isteyenler için Beko’da özel bir paket imkanı daha vardır. Beko ÖTV İndirimli Çeyiz Paketinde çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabı ürünlerini bulabilirsiniz. Ayrıca paket, çamaşır kurutma makinası hediyelidir. Paket internet fiyatı: 5.157.00 TL’dir.

Beko Süper Ekonomik 3’lü Çeyiz Paketi

Beko Düğün Paketi 2017 ürünleri arasında yer alan, bütçeye uygun güzel bir paket daha; Beko Süper Ekonomik Çeyiz Paketi. Pakette buzdolabı, çamaşır makinesi ve turbo fırın yer almaktadır. Bu paketin internet fiyatı: 3. 499.00 TL’dir.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir