Ev Dekorasyon Fikirleri

Beyaz Mobilya Kullanışlı mıdır?

Yeni evlenecekler evini yeniden döşeyeceklerin aklına takılan beyaz mobilyanın modası geçer mi? Beyaz mobilya sararır mı? Lake mobilya kullanışlı mı? sorularına cevap vereceğimiz yazımızda birçok sorunun cevabını bulacaksınız.

1- Beyaz mobilya kullanışlı mıdır?

Beyaz mobilya avantajları olduğu kadar dezavantajları da olan mobilya rengidir. Kimine göre tozu hiç göstermemesinden dolayı avantajlıyken kimine göre de çok çabuk leke olduğu için dezavantajlıdır.

Koltuğu ve mobilyasının komple aynı renk kullanılması ile beyaz mobilya salon dekorasyonuna örnektir.

2- Beyaz mobilya sararır mı?

Kabul etmemiz gereken durum opak beyaz renk mobilya zamanla sararma yapmaktadır. Mobilyanızı alırken kırık beyaz mobilya rengi tercih etmek daha iyi olacaktır.

3- Beyaz lake mobilya kullanışlı mıdır?

Lake mobilya kullanışlı mı? sorusuna verebileceğimiz cevap yukarıda da belirttiğimiz gibi çok hızlı sararma yapıyor olması en problemli tarafıdır. Genel olarak evinize çok ferah bir hava katacağından dolayı en çok tercih edilen mobilya türüdür.

Beyaz mobilyanızı güneş ışığı ile direkt temas ettirmemelisiniz. Sigara dumanıda mobilyanızın çabuk sararmasına sebep olacaktır.

Beyaz mobilya dekorasyonuna örnek olabilecek 15 görselimizi incelemeye ne dersiniz?

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir