Salon Dekorasyonu

Bellona Yeni Trend Sehpa Modelleri

Bellona Yeni Trend Sehpa Modelleri

Yaşam alanı oluşumu çoğu insan için vazgeçilmez detay taşımaktadır. Her bir karesinde kendi ruhundan bir parça görmek isteyen kişi bunu en ufak detayına kadar tasarlamak onu hayal etmek ve gerçekleştirmek ister. Hatta bunu hobi haline dönüştürmüş kişilerde vardır. İlk olarak evin hayalini kurarak çıkılan bu telaşlı yolculuk bulmanın ardından hele ki uygunsa kafasında detay çizgileri oluşmaya başlar. Neyi nereye nasıl yerleştireceğim? Ya da tüm bunlardan önce neler almalıyım, kafamdaki tasarıyı bulabilecek miyim? Sırf bu yüzden sıkıntı çeken insanlar bulunmaktadır. Yaşam alanımız olan evimiz, gerçekten de zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz bir yerdir. Orda ciddi anlamda rahat etmek ve huzur bulmak isteriz. Bunun için de her detayına dikkat etmekte haklı olabiliriz. Çizgiyi çok taşırmadan bunu tasarlamak gerçek anlamda eğlencelidir. Evimizde birçok şey bize eşlik ederken bunlardan birisi misafirlik kavramını kucaklayan sehpalarda olmazsa olmazlardandır. Bir kurtarıcı görevi görmektedir.

Renkli renkli

Sade bir ev tasarınızı küçük yapılarla renklendirmek isterseniz Bellona sizin için tamamıyla renkli sehpalar ile sizlere kapılarını açmış durumdadır. Gayet iç açıcı bir tasarım olan bu sehpalar ile eviniz iyice güzelleşecektir.

Parçalar Tamamlansın

Ayrı ayrı kullanımının yanında birleşme özelliği de bulunan puzzle sehpalar kendi içlerinde de bir tarz oluşturmaktadır. Eğlenceli bir görünüm elde etmek isteyenler için ideal bir fikir oluşturur.

Kat Oluşturma İle Yeni Bir Hava

Eski sehpa modelleri içe geçmeli olarak karşımıza çıkar. Fakat son tasarılarda bunun bina şeklinde olması ayrı bir hava katmıştır. Farklılıkları takip eden biriyseniz göz atmanızda fayda var.

Belki daha Büyük

Ayrı ayrı ve küçük model sehpalar yerine tek ve büyük bir model tercih ederseniz bu model tam sizler içindir. Üstelik tahta olan yapısı dikkat çekici şekilde tasarlanmıştır.

Tahtadan Sonra

Her yeri tahta ya da sunta ile kaplanmış sehpaların yerine biraz cam detayının olması hem iç açıcı hem de kullanışlı olma özelliği taşımaktadır. Tam olarak orta sehpa görevini gören bu sehpa sizin için Bellona’da.

Gizlenen Küçükler

Göz alıcı tasarımı ile iki rengi buluşturan ve doğallığı yakalayan bir model istiyorsanız tek büyük modelin altında saklanan küçük modeller ile evinizde istediğiniz görüntüyü elde edebilirsiniz. Bellona bunun içinde uygun sehpalarla doludur.

Kareden Yuvarlağa

Yuvarlak ve etrafın koruyucu yapısı ile birbirini tamamlayan bir özelliğe sahip bu Bellona zigon sehpa modeli evinizi süslemek için sırada beklemektedir.

Figürler Önemli

Sehpamın ayakları klasik olarak öylece durmasın sevdiğim bir şeyi simgelesin diye düşünmekteyseniz farklı figürler ile yapılandırılmış sehpalar sizin ayırdığınız alan için beklemekte.

Tam Bir Zariflik

Hem klasik hem de modern bir hava yaratmak ve ışıltıyı kaybetmek istemeyen biriyseniz ince işlemeleri bulunan ve renkli cam ışıltıları ile göz kamaştıran bu sehpalar evinizin konuşan bir arkadaşına dönüşecektir.

Beyaz Detayı Mutlaka

Her ne kadar renkli olursa olsun beyaz detayından vazgeçemiyorsanız göze çarpan oyma detaylar ile beyaz ayaklı sehpalar size göz kırpmaktadır.

Buse ÇAKIR

Ev dekorasyonu ile ilgili son trendleri ve yenilikleri takip ederek, iç mekân tasarımı konusundaki bilgi ve deneyimimle size rehberlik etmeye hazırım. Salon, mutfak, yatak odası ve diğer yaşam alanlarınız için ilham verici dekorasyon önerileri sunuyorum. Evinizin her köşesini özel kılacak benzersiz fikirlerle dolu içeriklerimle, ev dekorasyonunda size yardımcı olmayı amaçlıyorum. Siz de estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek evinizin atmosferini dönüştürmek isterseniz, doğru yerdesiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir